כללי באינדיזין

• הוסף לסימניות
איך אני עושה באינדיזין, למשל יש לי קובץ ובתוכו יש לי כמה סוגריים שאני רוצה שהם יהיו יותר קטנים משאר הקובץ איך אני עושה את זה אוטומטי

• הוסף לסימניות
ctrl+f לחיפוש והחלפה:
בשורה של חיפוש שים את הסוגריים שאתה רוצה להחליף. בחלק התחתון של החלון יש החלפת עיצוב. תלחץ על האייקון זכוכית מגדלת ושם תבחר את גודל הסוגריים הקיים.
בשורה של החלפה שים שוב את הסוגריים הנ"ל ובחלק התחתון (של העיצוב) תשנה לגודל הקטן שאתה רוצה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ctrl+f לחיפוש והחלפה:
בשורה של חיפוש שים את הסוגריים שאתה רוצה להחליף. בחלק התחתון של החלון יש החלפת עיצוב. תלחץ על האייקון זכוכית מגדלת ושם תבחר את גודל הסוגריים הקיים.
בשורה של החלפה שים שוב את הסוגריים הנ"ל ובחלק התחתון (של העיצוב) תשנה לגודל הקטן שאתה רוצה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מן הסתם הוא רוצה גם להקטין את התוכן של הסוגריים.

• הוסף לסימניות
נכון מאוד אז איך באמת עושים את זה

• הוסף לסימניות
באמצעות חיפוש GREP
מחרוזת החיפוש היא:
קוד:
\(.+?\)
את שדה מחרוזת ההחלפה משאירים ריק.
בהגדרות פורמט ההחלפה מגדירים את גודל הטקסט הרצוי או בוחרים בסגנון תו שיגדיר את ההקטנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה