כללי באינדי.. מדוע הקובץ לא נפתח?

• פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצ"ב צילום מסך-
תודה :)

QAAAABJRU5ErkJggg==

QAAAABJRU5ErkJggg==

• הוסף לסימניות
אני יצטט את מה שכתבו פה יום שישי שעבר, שמי שעושה מלאכה ביום שישי אחרי חצות לא רואה סימן ברכה מאותה מלאכה.:):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1664549:
אני יצטט את מה שכתבו פה יום שישי שעבר, שמי שעושה מלאכה ביום שישי אחרי חצות לא רואה סימן ברכה מאותה מלאכה.:):)

תודה על הערה.
לא חשבתי על זה...

• הוסף לסימניות
כתוב מאוד ברור מה הסיבה:
אי אפשר לפתוח את הקובץ, כי הוא נסגר באינדיזיין עם גירסה חדשה יותר.
בכדי לפתוח את הקובץ, יש לשמור אותו כIDML (אצל מישהו שיש לו אינדיזיין מעודכן לגירסת הקובץ)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1664553:
כתוב מאוד ברור מה הסיבה:
אי אפשר לפתוח את הקובץ, כי הוא נסגר באינדיזיין עם גירסה חדשה יותר.
בכדי לפתוח את הקובץ, יש לשמור אותו כIDML (אצל מישהו שיש לו אינדיזיין מעודכן לגירסת הקובץ)

אוקי, ואיך שומרים כIDML?
תודה.

• הוסף לסימניות
ביצוא יש אפשרות לבחור בIDML

• הוסף לסימניות
יש כאן משיהו שיכול לסגור לי בIDML
שיש לו CC ויוכל לעשות לי את זה?

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה