בא'לי אופה לחם...... יש לכם נסיון?

• הוסף לסימניות
יעלה תעמיסו הערות והארות, מעלות, וחסרונות.
מבעלי ניסיון.
תודה ובתאבון לכולם...

• הוסף לסימניות
הכי כיף להכניס תחומרים בלילה ולכוון ל6 בבוקר - ופשוט לקום לריח עסיסי של לחם... פשוט תענוגגגגגגג
מומלץ מאוד לשים שום זה מעסס את העסק. ולזרוק מה שיש לך בבית - גרעיני חמניות, קוקר וכו' וכו

• הוסף לסימניות
מעלה - הריח שמתפשט בבית...
חיסרון - הלחם לא גדול כ"כ, ואם המשפחה גדולה זה לא מספיק לארוחה לכולם.
אנחנו הכי אוהבים להכין את זה במוצאי שביעי של פסח...

• הוסף לסימניות
יוצא פצצה, קצת יותר קטן מקמח לבן אבל משביע

• הוסף לסימניות
שמעתי מכמה שקנו, אפו תקופה ו- נ-מ-א-ס
כדאי לחשוב טוב לפני שמשקעים...

• הוסף לסימניות
אתן עושות לי חשק.... וריח מגרה!
שמעתי שיש לזה בלאי גדול?
איזה חברה אתן ממליצות?

• הוסף לסימניות
צודקת

נכתב ע"י חניק;1184714:
שמעתי מכמה שקנו, אפו תקופה ו- נ-מ-א-ס
כדאי לחשוב טוב לפני שמשקעים...

גם אני חשבתי בכיוון.
מצד שני זה עלות עד 500 ש"ח אז אולי שווה ואח"כ כשנמאס גונזים ושולפים אחרי שנה ופתאום כולם שוב מבסוטים...
רק נראה לי שקודם צריך לקנות נפה חשמלית....;)

• הוסף לסימניות
כל הדודות שלי חוץ מאחת קנו - ותוך זמן קצת זה שוכב למעלה בארון לטעמי זה לא יוצא מספיק אורירי

• הוסף לסימניות
זה טעים, מריח ומגרה,
אך גם תופס די הרבה מקום, כדאי לבדוק אם יש מקום נח לאחסון.

• הוסף לסימניות
יוצא מדהים, גם המלא.
הכי טעים זה להכניס בתוך הלחם בצל מטוגן זה בכלל חגיגה.
אבל באמת הלחם הוא לא גדול אז אם אתם משפחה גדולה תחשבו פעמיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;1184675:
יעלה תעמיסו הערות והארות, מעלות, וחסרונות.
מבעלי ניסיון.
תודה ובתאבון לכולם...

את מוזמנת לקחת את שלי לנסיון.
אני לא כ"כ מרוצה
המכשיר ענק תופס המון מקום על השיש
הקערה הפנימית קטנה- ויוצא לחם קטן
שלא מתאים למשפחה גדולה.

• הוסף לסימניות
מורפי ריצארד אבל רק הגדול!

• הוסף לסימניות
הלחם לא יוצא קשה מאד מבחוץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1185074:
מורפי ריצארד אבל רק הגדול!

גם הוא לא מספיק למשפחה עם ילדים. אבל אנחנו נהנים ממנו מאד. שמים בצהריים ויש לנו לחם לארוחת ערב - מתחסל ברגע! טעים ובריא (כמובן מקמח מלא).
אני לא אוהבת לשים אותו בלילה כי הקולות שהוא משמיע גורמים להשכמה מוקדמת בחדר הילדים...
מעלות: טעים, מזין, בריא (בלי חומרים משמרים), חסכוני.
חסרונות: לחם לא גדול, במיוחד מקמח מלא שהכיכר קטנה יותר, מתפורר מאד (בערב פסח גונזים אותו:rolleyes:), תופס מקום.
וכן, יש לנו תקופות שמשום מה הוא שוכב בלי שימוש, צריך מישהו עקבי שכל יום יעמוד כמה דקות להכין.

• הוסף לסימניות
אתם עושות את המתכונים שמגיעים מהחברה בחוברת המצורפת?

• הוסף לסימניות
קניתי לפני 3 שנים מורפי ריצ'ארד גדול (ב-300 ש"ח)
ומאז לא הכנסתי הביתה לחם קנוי...
אחרי שמגיעים למתכון מדוייק וטוב, אין כמו הלחם הביתי מהקמח המלא! (בפרט בהשוואה למלא של החנות...)
יוצא לי 24 פרוסות.

• הוסף לסימניות
אפשר מתכון מוצלח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה