בא'לי אופה לחם...... יש לכם נסיון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1185091:
גם הוא לא מספיק למשפחה עם ילדים. אבל אנחנו נהנים ממנו מאד. שמים בצהריים ויש לנו לחם לארוחת ערב - מתחסל ברגע! טעים ובריא (כמובן מקמח מלא).
אני לא אוהבת לשים אותו בלילה כי הקולות שהוא משמיע גורמים להשכמה מוקדמת בחדר הילדים...
מעלות: טעים, מזין, בריא (בלי חומרים משמרים), חסכוני.
חסרונות: לחם לא גדול, במיוחד מקמח מלא שהכיכר קטנה יותר, מתפורר מאד (בערב פסח גונזים אותו:rolleyes:), תופס מקום.
וכן, יש לנו תקופות שמשום מה הוא שוכב בלי שימוש, צריך מישהו עקבי שכל יום יעמוד כמה דקות להכין.

נכתב ע"י sara100;1185074:
מורפי ריצארד אבל רק הגדול!

נכתב ע"י מיכל101;1185108:
קניתי לפני 3 שנים מורפי ריצ'ארד גדול (ב-300 ש"ח)
ומאז לא הכנסתי הביתה לחם קנוי...
אחרי שמגיעים למתכון מדוייק וטוב, אין כמו הלחם הביתי מהקמח המלא! (בפרט בהשוואה למלא של החנות...)
יוצא לי 24 פרוסות.

מסכימה מאוד!
יש לי גם כזה, את הסוג היקר יותר, מאוד מוצלח!
הקמח המלא מאוד מתפורר.....

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן!!!
באמת שאין חכם כבעל הנסיון.
באמת אשמח לקבל מתכון מוצלח ולנסות....
בתאבון לכל משפחה באשר לחמה!

• הוסף לסימניות
חוץ מהלחם ש"מעיר" אותנו בבוקר, אני משתמשת הרבה לבצק.
שמה אחרי הצהריים, וחוסכת להוציא את המיקסר, להתפיח וכו',
יוצא בצק טוב, אחרי התפחה - כמובן רק לכמויות קטנות, 1/2 ק"ג קמח.
וזה מתאים בדיוק ללחמניות לארוחת ערב, פיצה וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה