באמצע העבודה

• הוסף לסימניות
התאורה רכה ויפה!
איזו דוגמנית מתוקה יש לך
ואהבתי את מגוון צבעי הנעליים

• הוסף לסימניות
זה מרתק
פתחתי בגדול ובדקתי תמונה תמונה
ואני מאוד אוהבת את סגנון הצילום הזה

• הוסף לסימניות
איזה קולקצית קיץ מושלמת!
אוהבת ת'סגנון...

• הוסף לסימניות
וואו זה יפה!
מה שאני אוהבת שזה הל כך מעניין ןמגוון בלי שמונצעס-נטו הילדה+הבעה+תנועה

• הוסף לסימניות
הכל נקי מדויק יפפה ואסטתי!
הילדה שלך שחקנית.

(יש קצת חיתוכים מעצבנים אבל זה בטח אילוץ ש העיצוב)

ת'אמת זה לא 4 זוגות נעלים שונים..?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1869983:
הכל נקי מדויק יפפה ואסטתי!
הילדה שלך שחקנית.

(יש קצת חיתוכים מעצבנים אבל זה בטח אילוץ ש העיצוב)
ת'אמת זה לא 4 זוגות נעלים שונים..?!

טנקס כולן :)

לא ברצינות מישו חושב שיש לה 4 זוגות נעליים בדיוק אותו דבר רק בצבע שונה?:cool:
PS של 3 וחצי דקות.

(הירוקות זה הצבע המקורי, עד שמצאתי אותם זה ג"כ היה נס :/)

• הוסף לסימניות
שונה, מיוחד, מקסים,
והכי בעיני...השלישית מימין.

• הוסף לסימניות
אהבתי!!!
הצילום, העיצוב, העריכה.
רק חיתוכי ידיים\רגליים- שימי לב...

• הוסף לסימניות
חזרו כאן כמה הערות על החיתוך אז אני רק אניח כאן את דעתי :)

העמ' הזה מעוצב בתור סט תמונות -כלומר חשובה לי הנראות הכללית יותר מאשר כל פריים בנפרד.
לכן היה חשוב לי שבכל התמונות היא תהיה בדיוק באותו גודל, ולכן נחתכה כאן יד ושם רגל (2/9 ס"ה- לא כ"כ נורא)

כדי שזה לא יהיה ממש משעמם כמו קטלוג אינטרנטי- יש את התמונה השניה מימין ששוברת את הקו הזה והיא מוגדלת, ויש את התמונה השניה משמאל שבא היא יושבת והיא שוב קצת שוברת,

אילו היו 2 שניות על קומפוזציה כללית בעיצוב דף באלבום :)

• הוסף לסימניות
נחמי זה מהממם!
אני כן ציפיתי מזה להיות כמו קטלוג מושלם ולכן לא אהבתי תשבירה עם הכסאות
יש לזה משהו גזעי ביותר בלי השבירות לטעמי

• הוסף לסימניות
מקסים!!
תאורה יפה, (אולי קצת לחזק את הצבעים השחורים... היא קצת חיוורת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1870980:
חזרו כאן כמה הערות על החיתוך אז אני רק אניח כאן את דעתי :)

העמ' הזה מעוצב בתור סט תמונות -כלומר חשובה לי הנראות הכללית יותר מאשר כל פריים בנפרד.
לכן היה חשוב לי שבכל התמונות היא תהיה בדיוק באותו גודל, ולכן נחתכה כאן יד ושם רגל (2/9 ס"ה- לא כ"כ נורא)

כדי שזה לא יהיה ממש משעמם כמו קטלוג אינטרנטי- יש את התמונה השניה מימין ששוברת את הקו הזה והיא מוגדלת, ויש את התמונה השניה משמאל שבא היא יושבת והיא שוב קצת שוברת,

אילו היו 2 שניות על קומפוזציה כללית בעיצוב דף באלבום :)

דווקא לא מה שאת מדברת, מה שהפריע לי החיתוכים זו הראשונה מימין, והשניה משמאל...
אבל לשים כמה קרובות יותר- למה לא?! להיפך- זה יפה כמו שאמרת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה