כללי באמצע לסגור קובץ לדפוס - ופתאום הערת שגיאה

• הוסף לסימניות
מכירים כזה דבר? מה עושים???

קבצים מצורפים

• אנדי.JPG
    KB 25.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
זו נראית הודעת שגיאה הכי כללית שיכולה להיות.
שישנה בעיה עם המשימה ברקע של ייצוא הקובץ (כלומר סגירתו) ל-PDF.

מהי הבעיה? מי נביא ויידע?

• הוסף לסימניות
פשוט את שמרת את זה כבר ועשית שינוי וסגרת שוב על אותו שם
או שאת מוחקת את הקודם
או שאת משנה לו שם
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תסגור את התוכנה ותנסה שוב.
אם הבעיה ממשיכה, זה בדרך כלל תמונה בעייתית (או העתק והדבק מאילוסטרייטור. פעולה אסורה!)
נסה הדפסה לPDF.
אם זה לא עוזר:
נסה לבודד את הבעיה באמצעות סגירת דפים בודדים, או קבוצות קטנות, וכך למצוא אותה.
(לדוגמה מעמוד 1-10, נסגר? יופי. עכשיו 11-20, לא נסגר? אוקיי, ננסה 11-15. לא נסגר? 11-13. נסגר? יופי. ננסה לסגור את 14 לבד. אם נתקע, שם הבעיה. נבדוק איזה תמונה/אובייקט מאילוסטרייטור תוקע אותו)

• הוסף לסימניות
בדרך כלל גם מופיע נקודה אדומה למטה וזה מתריע שיש משהו לא תקין לחיצה על הנקודה פותחת חלונית (נדמה לי info) ורשום שם בדיוק באיזה עמוד יש את הבעיה ומהי

• הוסף לסימניות
אין שום קשר בין מה שכתבת בהודעה #5 ובהודעה #7, לבעיה של פותח האשכול.

• הוסף לסימניות
כמו שאמר ונתנו. זה בעיה שלפעמים מופיעה עם סיבה, כמו קובץ אילוס' שמשגע את האינדי', ולפעמים סתם כי בא לו...
אני פשוט פתחתי קובץ חדש, העתקתי דף דף לקובץ החדש, סגרתי, והכל נסגר פיקס.
אבל היה לי רק 4 עמודים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1966701:
תסגור את התוכנה ותנסה שוב.
אם הבעיה ממשיכה, זה בדרך כלל תמונה בעייתית (או העתק והדבק מאילוסטרייטור. פעולה אסורה!)
נסה הדפסה לPDF.
אם זה לא עוזר:
נסה לבודד את הבעיה באמצעות סגירת דפים בודדים, או קבוצות קטנות, וכך למצוא אותה.
(לדוגמה מעמוד 1-10, נסגר? יופי. עכשיו 11-20, לא נסגר? אוקיי, ננסה 11-15. לא נסגר? 11-13. נסגר? יופי. ננסה לסגור את 14 לבד. אם נתקע, שם הבעיה. נבדוק איזה תמונה/אובייקט מאילוסטרייטור תוקע אותו)

זה קובץ על עמוד אחד
ובאמת יש שם הרבה יבוא מאילוס':eek::mad:

אבל זה לא תמונות זה וקטורים פשוטים מצבע אחד

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות!

הקטע הוא שהנקודה הירוקה למטה - ירוקה ולא אדומה!
וגם אין בעיות עם הלינקים
וגם פתחתי את התכנה וסגרתי - וכלום

נראה לי אני יעתיק את האובייקטים לקובץ חדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אגוזי;1966788:
אבל זה לא תמונות זה וקטורים פשוטים מצבע אחד
אסור להעתיק מאילוסטרייטור. בעיה ידועה.
ניסית להדפיס לPDF (ולא ייצוא?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אגוזי;1966790:
נראה לי אני יעתיק את האובייקטים לקובץ חדש
במקום להעתיק לקובץ חדש, תייבא את קבצי האילוסטרייטור,
ואל תכניס אותם בהעתק והדבק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1966793:
במקום להעתיק לקובץ חדש, תייבא את קבצי האילוסטרייטור,
ואל תכניס אותם בהעתק והדבק.

גאונות!!!
תודה
זה אכן הצליח

• הוסף לסימניות
לא תמיד הדפסה לפידיאף פותרת בעיות! (מנסיון מר ומעוצבן...)

את יכולה לבדוק מה העמוד הבעייתי, או ליצא את כל העמודים בבת אחת לג'יפג (איכותי!!!), וליבא אותם חזרה למסמך חדש.
לעיתים, זה הפתרון.
ולעיתים, דווקא הסגירה לג'יפג חושפת את האובייקט הבעייתי. (במקומו מופיע ריבוע אפור עם X שחור.)

• הוסף לסימניות
באופן כללי כשקורים בעיות כאלו במקום לסגור ולפתוח את התוכנה, אפשר לפתוח את חלונית backgraund tasks ושם אפשר לבטל את השגיאה ולנסות לייצא מחדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה