כללי באנר איטרנטי

• הוסף לסימניות
בוקר טוב ושבוע טוב לכל החברים!
סילחו לי על הטרחנות הלכאורה מיותרת,
אך היות ואין באפשרותי להיכנס לפורום הישן (מסיבות שאינן מובנות לי),
הריני בזאת לשטוח שוב את שאלתי ובקשתי הצנועה.
היש בקירבנו מישהו היודע להכין באנר איטרנטי פלאשי?
אמנם יש גרפיקאים שנמצאים בקשר מתמיד איתי שמתעסקים בזאת, אך בראש ובראשונה ברצוני לתת הזדמנותלחברי הפורום.
אנצל הזדמנות זו בבקשה למי שעדיין יכול להיכנס לפורום הישן,
לנסות ולהרגיע את ארז בלבנון.
לא מעורבים פה כל אמוציות אישיות. הפורום הינו במה מקצועית גרידא.
וכל מי שמסוגל ורוצה לתרום - תבוא עליו ברכה.

• הוסף לסימניות
תלוי מה אבל יש דברים שאני יכול לעשות, אשמח אם תוכלו יותר לפרט

• הוסף לסימניות
היי מוישי היקר, אשמח לסייע בנדון.
אנא צור קשר לאישי .
בברכה,
יוסי.

• הוסף לסימניות
אני מתעסקת עם זה - - -

אני עובדת במשרד פרסום,
ובסגרת עבודתי אני מעצבת באנרים
שהם חלק מקמפיין / פרסום אינטרנטי בלבד וכדו'

אשמח לשמוע פרטים באישי - - -

• הוסף לסימניות
בתוכנת הimage ready הוא קל מאוד

סדר שכבות של כל החומר בפוטושופ לחץ על האפשרות שקיימת מחלק התחתון של סרגל הכלים שמעביר אותם אוטומטית לimage ready ....

פתח את סרגל האנימציה שנה וקבע פריימים לפי הצורך
Export כ html

או שיש שם עוד כמה אפשרויות [כמו מקרומדיה למשל]............

אם יהיה צורך אפרט יותר ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה