באנר HTML5 רספונסיבי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

יש לי אתר שבניתי, ובו שטח לבאנר. השטח הוא על כל רוחב המסך, ולכן ביקשתי מהגרפיקאית שתכין לי באנר HTML5 רספונסיבי (שיתאים את עצמו לרוחב המסך).

הגרפיקאית לא ידעה איך לבצע את זה. זאת בקשה לגיטימית? או שאני אמורה להגדיר גודל קבוע לבאנר?

• הוסף לסימניות
קצת מסבך אותי מה שאת אומרת, נניח יש לי תמונה או אנימציה בבאנר אז אני שם אותה במיקום של 100% רוחב וככה היא מסתדרת בהתאם לגודל.
אם אני רוצה אנימציה קצת שונה לכל גודל אז אני פשוט יעשה כמה אנימציות.

בכל מקרה גרפיקאית שלא יודעת קוד ברמה גבוהה אז ודאי שהיא לא תידע איך לעשות את זה, אם הכוונה שהאנימציה תשתנה באותו קובץ עצמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2161672:
קצת מסבך אותי מה שאת אומרת, נניח יש לי תמונה או אנימציה בבאנר אז אני שם אותה במיקום של 100% רוחב וככה היא מסתדרת בהתאם לגודל.
אם אני רוצה אנימציה קצת שונה לכל גודל אז אני פשוט יעשה כמה אנימציות.

בכל מקרה גרפיקאית שלא יודעת קוד ברמה גבוהה אז ודאי שהיא לא תידע איך לעשות את זה, אם הכוונה שהאנימציה תשתנה באותו קובץ עצמו.

הדגמה למה שאני רוצה - יש בקישור הזה:
http://www.m-hakehilot.co.il/rivki

למעלה בעמוד ישנם 3 באנרים, שכל אחד מהם תופס 1/3 מרוחב הדף.

ב -2 הצדדים (או במסכים צרים - למעלה ולמטה) ישנם 2 באנרים גדולים, גם הרוחב שלהם לא ממש אחיד בכל המסכים.
עיצוב האתר מבוסס על bootstrap, ואת הבאנרים הצדדיים שמתי ברווחים שנותרו בצדדים.
קיבלתי מהגרפיקאית באנר גדול לצד, שמתי אותו בצד ימין. הבאנר ממש לא מתאים את עצמו לרוחב ה iframe.

אלה לא תמונות GIF שאני יכולה למתוח, אלא באנרים של HTML5 שהייתי מצפה באמת כשאני שמה אותם בתוך IFRAME הם ימלאו את כל הרוחב, מה שלא קורה כרגע.

השאלה שלי היא:
האם הציפיה שלי מוגזמת?
אני חייבת גודל קבוע (או כמה גדלים קבועים) לכל באנר? איך שתכננתי כרגע את הבאנרים, באחוזים, זו לא דרך מקובלת?

• הוסף לסימניות
אני לא רואה שמה באנרים בעמוד שכתבת, יש לך צילום מסך?
בגדול לעבוד עם רספונסיביות וIFRAME זה יותר מורכב מאשר ישר לטעון את התמונה לעמוד, למה שלא תטעני את התמונה ישר לדף.

• הוסף לסימניות
זאת לא תמונה, זה באנר HTML5.
יש אפשרות לטעון באנר HTML 5 כתמונה?
מצרפת הדמיה של הבאנרים

קבצים מצורפים

• הדמיה לבאנרים.jpg
    KB 260 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אפשר לטעון את זה כמו קוד ולתת לקוד הזה הגדרות אורך ורוחב.
בכל מקרה אם זה באנר שיושב על שרת שלך זה מיותר לחלוטין ורק מסבך להשתמש בIFRAME.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות ליצור באנרים רספונסיביים בגוגל ווב דיזיין (google web desigen(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה