כללי באנר

• הוסף לסימניות
אני צריכה לבנות פלקט (או לא יודעת איך קוראים לזה) באורך 3 מטר
איזה דף לפתוח האם לבנות ישר על 3 מטר או איך זה הולך גם בקשר להדפסה אח''כ
תודה

• הוסף לסימניות
לא צריך באותו גודל אלא באותו פרופורציה בקטן, ולגבי ההדפסה תלוי איפה מדפיסים, אבל בד"כ זה גם כנ"ל- לא צריך לשלוח את הקובץ בגדול

• הוסף לסימניות
מניסיון בדפוס...
עדיף לעשות את הקובץ בפורפורציה כמו שhilav כתב, וב500 dpi
אבל הכי טוב זה לשאול את הדפוס בו את הולכת להדפיס עד איזה גודל התוכנה שלהם קולטת ולפי זה תסגרי.
למרות שבגודל 3 מטר לא נראה לי שתהיה בזה בעיה.
בהצלחה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
זה אומר שאני צריכה לעבוד על דף בגודל 10/30 ברזולוציה של 500dpi?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י herzog21;710367:
זה אומר שאני צריכה לעבוד על דף בגודל 10/30 ברזולוציה של 500dpi?
כן,
אני בדר"כ פותח מסמך 1/1 ו 150 DPI ויוצא מעולה!
ז"א אם צריך להדפיס שלט שהגודל שלו זה 3 מטר על מטר
אז אני פותח 300 ס"מ על 100 ס"מ וDPI 150
וסגירה לדפוס באינדי..

• הוסף לסימניות
ברעיון זה לא משנה אם הקובץ הוא 10/30 או 100/300, אני ברעיון ישר עושה 1/1, אלא אם כן זה מאוד גדול שלא יכול להשמר על pdf שרק את הקובץ הזה המכונה מסכימה לקבל, ואז אני עושה את זה קטן בפורפורציה עם איכות טובה של dpi.
אבל הרעיון הוא שהתמונות שאת שמה יהיו באיכות ולא יצאו מפוקסלות בהדפסה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה