אופיס 365 באקסס. איך מסדרים רשומות לפי התאריך של יום בחודש

• הוסף לסימניות
שלום.
אני צריך לסדר את הרשימות לפי היום בחודש (כלומר ש 5/8/18 יהיה לפני 10/1/18) .
יש אפשרות לעשות כזה דבר?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אין אפשרות למיין בצורה שהזכרתי שבה אקסס יסתכל רק על התאריך של היום בחודש ולא יתעניין בחודש או בשנה

• הוסף לסימניות
בטבלה , או בטופס במצב תצוגת גליון נתונים -לצד הכותרת(שם השדה) מופיע לחצן בצורת חץ
בלחיצה על החץ מופיע תפריט מוקפץ אם האפשרות מיין מהישן לחדש.
בטופס במצב תצוגת טופס-בחר את השדה ולחץ בעזרת הלחצן הימני לקבלת תפריט ובחר מיין מהישן ביותר לחדש ביותר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מיון לפי (שם שדה)day
ייתן מיון רק לפי יום, בלי להתייחס לחודש/שנה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אינני מעונין במיון מהישן לחדש ולא מהחדש לישן אלא רק לפי היום בחודש
לדוגמא
1/1/18
10/9/17
5/19 /11
איך אני עושה שזה יופיע בסדר הזה?

• הוסף לסימניות
היום והחודש והשנה נמצאים באותו השדה

• הוסף לסימניות
כפי שכתבו קודם צריך לבנות שאילתה עם שדה התאריך, ולהוסיף עוד שדה עם הנוסחה
(שם שדה)day שמחזיר רק היום בחודש ללא קשר לחודש ושנה ,ולהוסיף לשדה הנוסף מיון.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לכתוב את day פה וזה כותב לי שאין התאמה בין הנתונים לקריטריונים לוה.png

• הוסף לסימניות
ניסיתי לכתוב את day פה וזה כותב לי שאין התאמה בין הנתונים לקריטריוניםצפה בקובץ המצורף 371863
1. התאריך צריך להיות מסוג תאריך (לא בגרשיים. אם לא מסוג תאריך תבצע המרה עם cdate)
2. לא לכתוב זאת בתנאי אלא בעמודה נוספת, ואותה למיין בסדר עולה. אין חובה להציג את העמודה.

• הוסף לסימניות
כתבתי דוגמה

קבצים מצורפים

• תאריכים.zip
    KB 20.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!
עזרתם לי מאוד [ככה אוכל לעקוב אחרי התשלומים שנכנסים בתאריך מסוים בחודש]

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה