למעשה האתר מאושר בנטפרי, ומביאים שם רק כתבות ותכנים שמותאמים לנטפרי,אפשר להבין אותם
הרי כל רגע מביא ציטוטים מכל מיני אתרים כולל הסרטונים
אתרים שאינם מאושרים בנטפרי
זה ברור, בגלל ש....למעשה האתר מאושר בנטפרי, ומביאים שם רק כתבות ותכנים שמותאמים לנטפרי,
מה הקטע עם הסרטונים?
על 'כל רגע' לחתום על התחייבות שהסרטונים יהיו לפי הכללים שלהם.
שלחתי פנייה ל"כל רגע"זה ברור, בגלל ש....
כל עוד הם לא חתמו על זה אז זה ככה
יש כללים בנטפרי..........
נראה לי שאם הם יחתמו הסרטונים והפרסומות יפתחואין להם שום תועלת מגולשי נטפרי
כיון שנטפרי חסמו את הפרסומות באתר
איך שולחים סרטונים לבדיקה באתר הזה?ב-JDN ו-המחדש זה פתוח אוטומטי לצפייה ללא שליחה לבדיקה,
ולא ראיתי בכלל סרטונים בעייתיים בכל רגע, והאתר מאושר בנטפרי, מה העניין?
כל פעם צריך לשלוח לנטפרי בקשה ועד שפותחים כבר לא רלוונטי בחדשות.
איך אפשר לסדר את זה ?
קצת תמימות לחשוב שלא גורפים סכומים נאים מחלק נכבד של הכתבות עצמם.אין להם שום תועלת מגולשי נטפרי
כיון שנטפרי חסמו את הפרסומות באתר
קהילות?לי נטפרי לא פותח את האתר חדשות אנ"ש JDN - למה?
יש לך נטפרי?איך שולחים סרטונים לבדיקה באתר הזה?
אני בנטפרי ואין קישור.יש לך נטפרי?
אמור להיות קישור במקום הסרטון "שלח לבדיקה".
אז מה כתוב לך?אני בנטפרי ואין קישור.
לך יש קישור?
למשהו מנטפרי יש קישור "שלח לבדיקה"?
אז נ
אז מה כתוב לך?
כל רגע הרבה יותר נקי מהמחדש.זה אתר בת של בחדרי חרדים ויש הרבה סרטונים בעיתיים בבחדרי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים