כללי באתר לנה גולד > יעזור לי מאד!

• הוסף לסימניות
האתר נפתח לי אבל כשאני לוחצת על תמונה להוריד אז נחסם לי.
מישהו פתוח לו ויכול להוריד לי מכאן http://lenagold.ru/fon/clipart/r/roza/bel.html
את התמונה הזו?
אני חייבת את זה דחוף.
תודה רבה מראש, תזכו למצוות :)

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 83.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יש לשנות את סיומת הקובץ ל RAR

קבצים מצורפים

• bel_roza79.wmv
    14.6 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לוחצים על F2 ואז משנים

• הוסף לסימניות
אני לוחצת וזה נותן לי לשנות את שם הקובץ. איך זה משתנה?
(ניסיתי לכתוב .RAR בשם וזה לא עשה לי כלום, איך כן עושים את זה?)

• הוסף לסימניות
תנסי לחיצה ימנית, מאפיינים ובחלון לשנות את הסיומת

• הוסף לסימניות
לא הולך :(
מישהו יודע? מה אני צריכה ללחוץ?
כשאני מוסיפה בחלונית שאפשר לשנות שם זה רק משנה את השם....

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 42.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אין לי מה לומר לך
רק שניסתי להוריד למחשב ולשנות-וגם לא הצלחתי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1502136:
לא הולך :(
מישהו יודע? מה אני צריכה ללחוץ?
כשאני מוסיפה בחלונית שאפשר לשנות שם זה רק משנה את השם....

קודם כל את צריכה להציג סיומות קבצים

ולאחר מכן לשנות

כדי להציג או להסתיר סיומות שמות קבצים

פתח את 'אפשרויות תיקיה' על-ידי לחיצה על לחצן התחלתמונה של לחצן 'התחל', לחיצה על לוח הבקרה, לחיצה על מראה והתאמה אישית ולאחר מכן לחיצה על אפשרויות תיקיה.

לחץ על הכרטיסיה הצגה ולאחר מכן, תחת הגדרות מתקדמות, בצע אחת מהפעולות הבאות:

כדי להציג סיומות שמות קבצים, נקה את תיבת הסימון הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים ולאחר מכן לחץ על אישור.

כדי להסתיר סיומות שמות קבצים, בחר את תיבת הסימון הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים ולאחר מכן לחץ על אישור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1502153:
אין לי מה לומר לך
רק שניסתי להוריד למחשב ולשנות-וגם לא הצלחתי..

אני הצלחתי
תני לי מייל ואשלח לך ת'תמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צחוקים;1502173:
אני הצלחתי
תני לי מייל ואשלח לך ת'תמונה

תודהההה
המייל פה בחתימה (במילים 'לחץ כאן')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1502158:
קודם כל את צריכה להציג סיומות קבצים

ולאחר מכן לשנות

כדי להציג או להסתיר סיומות שמות קבצים

פתח את 'אפשרויות תיקיה' על-ידי לחיצה על לחצן התחלתמונה של לחצן 'התחל', לחיצה על לוח הבקרה, לחיצה על מראה והתאמה אישית ולאחר מכן לחיצה על אפשרויות תיקיה.

לחץ על הכרטיסיה הצגה ולאחר מכן, תחת הגדרות מתקדמות, בצע אחת מהפעולות הבאות:

כדי להציג סיומות שמות קבצים, נקה את תיבת הסימון הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים ולאחר מכן לחץ על אישור.

כדי להסתיר סיומות שמות קבצים, בחר את תיבת הסימון הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים ולאחר מכן לחץ על אישור.
תודה על ההסבר המפורט,
כרגע צחוקים כבר שלחה לי למייל (תודה לך :))
אבל טוב מאד ללמוד לפעם הבאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה