בא אלי פרפר נחמד

• הוסף לסימניות
ושב אצלי על כף היד.

קבצים מצורפים

• פרפר נחמד.png
    KB 770.6 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לא מצליחה לעלות את gpeg...
תלחצו על הצפיה הצבעים שם יפים יותר :)

• הוסף לסימניות
אפשר גם להעיר?-
הפרפר מידי בוהק ולוקח את היופי של הילד החמוד.

• הוסף לסימניות
רעיון מתוק מאוד!
תמונה יםה, והילד מאושר

• הוסף לסימניות
תמונה ממש יפה!
אם הפרפר היה צבעוני ויפה זה היה שדרוג רציני.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה תמונה מדהימה מהסוג שלקוחות פשוט אוהבים! אם כבר צילום ילדותי קלאסי מתוק אז זה דברים כאלה, ילדותי וחי ומעולה טכנית

מעניין לפעמים יש כאן התלהבות מטורפת מתמונות בנאליות ותמונות מקסימות מהסוג שהייתי הולכת ומשלמת עליו כסף יפה אם לא הייתי צלמת די מפספסות, מוזר...או שאני מוזרה :rolleyes:...לא נורא :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1259135:
מעניין לפעמים יש כאן התלהבות מטורפת מתמונות בנאליות ותמונות מקסימות מהסוג שהייתי הולכת ומשלמת עליו כסף יפה אם לא הייתי צלמת די מפספסות, מוזר...או שאני מוזרה :rolleyes:...לא נורא :)

מה לעשות, יש כאלה שדורשים מהם כבר להיות מושלמות. (כל אחד לפי גדולתו :)) וגם אם התמונה עצמה מדהימה ויש משהו שמציק, או לא מסתדר אז מעירים ומאירים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1259423:
מה לעשות, יש כאלה שדורשים מהם כבר להיות מושלמות. (כל אחד לפי גדולתו :)) וגם אם התמונה עצמה מדהימה ויש משהו שמציק, או לא מסתדר אז מעירים ומאירים...

זה בסדר גמור להעיר, יש גם דברים שזה עניין של טעם :).
אנחנו כבני אדם יש לנו נטיה של עדריות כזו , וזה טבעי לגמרי. אחד מתלהב כ-ו-ל-ם אחריו.
לאחד יש הערה- אז מהר מהר משתדלים למצוא עוד אחת :D :D :D :D

מבחינתי התמונה הזו מושלמת, מתוך כל האלבום אני אוהבת, ורוצה, ומשתדלת , שיהיה עוד עניין בתמונות. ודברים שתופסים את העין.
כלומר, שהגיוון יהיה בתמונות עצמן ולא בעיצוב מפוצץ - כך בכל מקרה המוטיב המרכזי הוא בתמונות ולא בעיצוב.

תודה לכולכן על הערות והארות :)

• הוסף לסימניות
אוף!
כבר חשבתי שתהיה פה תמונה מעניינת ;)

יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
כזה פרפר נראה לי יותר משכנע.

• הוסף לסימניות
תודה "sorigol" אנסה באמת לקפל את זה קצת
אני מפחדת לאבד את החיבורים, ברגע שאתחיל לקפל זה יכול להתרופף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1259507:
תודה "sorigol" אנסה באמת לקפל את זה קצת
אני מפחדת לאבד את החיבורים, ברגע שאתחיל לקפל זה יכול להתרופף.
לא קיפלתי. חתכתי צד אחד ושיכפלתי אותו, אח"כ שיניתי טיפה את הגודל של הכנף האחורי.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה, (אחרי שsorigol העלתה את התמונה באיכות ירודה יותר) שהפרפר הוא לא רק לבן חלק, הכנף הימנית כהה יותר. אז אולי לתת שם יותר ניגודיות.

• הוסף לסימניות
הפרפר לא ממוחשב, הוא במציאות, זה משהו שהוא מחזיק ביד, ועשוי מתכת
ואם כנף אחד יותר כהה מהשני זה סימן שהזווית שלו הייתה שונה ביחס לאור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1259524:
לא קיפלתי. חתכתי צד אחד ושיכפלתי אותו, אח"כ שיניתי טיפה את הגודל של הכנף האחורי.

ברור שלא קיפלת הפרפר אצלי בבית :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1259573:
ברור שלא קיפלת הפרפר אצלי בבית :)

האמת שחשבתי שזה חותמת שהוספת בפוטושופ, לא קלטתי שזה פיזי :)

• הוסף לסימניות
הילד יצא בתמונה מדהים-שמח-מתוק משהו משהו!!
זו תמונה שבתור אימא הייתי רוצה שהצלמת תצליח להוציא!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה