מידע שימושי בא הרוג ברגליו, אני צריך עזרה קטנה ביוטיוב

• הוסף לסימניות
יש קליפ ביוטיוב שפתוח בנטפרי, ואני רוצה להוריד אותו, הבעיה שאני מחפש אותו בוידאו טוב עם הקישור והוא כותב לי הסירטון לא נמצא
ואני תוך כדי זה צופה בו ביוטיוב
ואותו דבר בהורדה מיוטיוב הזאת ytpull. , לא מוצא אותו
מישהו מכיר ת'תופעה?

• הוסף לסימניות
יש קליפ ביוטיוב שפתוח בנטפרי, ואני רוצה להוריד אותו, הבעיה שאני מחפש אותו בוידאו טוב עם הקישור והוא כותב לי הסירטון לא נמצא
ואני תוך כדי זה צופה בו ביוטיוב
ואותו דבר בהורדה מיוטיוב הזאת ytpull. , לא מוצא אותו
מישהו מכיר ת'תופעה?

תשאיר קישור,
אני הוריד לך אותו,

• הוסף לסימניות
שלח את הקישור ונוריד לך בלי נדר, איך קשור בא הרוג ברגליו?

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לכל המתדיינים
הענין הוא כזה
תכנסו ותראו, הכי טוב..

• הוסף לסימניות
נדמה לי שבוידאו טוב הסרטנים נכנסים ידנית לתגיות
ויתכן שהסרטון הזה עדיין לא

• הוסף לסימניות
1645686380500.png
ופה?

• הוסף לסימניות
אם עובד לך הג'מבו הזה, אז חבל, תמחוק את הכתובת שלך, אם לא, תכתוב ואני אשלח לך במייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה