בא לי כזה באמיתי!

• הוסף לסימניות
שאלה - לא בציניות
זה ציור או הדמיה, או בניה מאלמנטים (שגם אותם בנית)?
אני פשוט מנסה להבין מה אני רואה כאן, ומה זה שונה מהשערים שאני רואה בפורום עיצוב גרפי.

• הוסף לסימניות
לא. זה לא הדמיה. זה ציור לכל דבר.
ומזתומרת בניה מאלמנטים? לא הבנתי את שאלה.

• הוסף לסימניות
אולי אני ינסה להסביר: זה צביעת שטחים והמון מברשות לאור וצל (בעצם כמו כל ציור שעושים:)

אני מציירת את הדבר שאני צריכה לצייר - במברשת. ממלא אותו בצבע, ועושה אור וצל עם מברשות.

• הוסף לסימניות
אליפות!!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
וואו!!! אחד הגדולים!!!

• הוסף לסימניות
הציור יפה מאוד
אבל מה שאני מצליח להבין מדובר בציור של עזרת נשים והכניסה לעזרת ישראל/כהנים
אם כן אז העמודים בצדדים לא מסתדר לי בצדדים היה לשכות (חדרים) ולא עמודים
אולי אני טועה

• הוסף לסימניות
אתם מגיבים בשיא הרצינות על ציור שעלה לפני כשנתיים;)

• הוסף לסימניות
חשבתי שהקפיצו את האשכול, כי זאת שפתחה אותו גילתה שזה נהיה אמיתי, כמו שביקשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3632;2097777:
אתם מגיבים בשיא הרצינות על ציור שעלה לפני כשנתיים;)

תמיד טוב לשמוע הערות... שלא לדבר על מחמאות ;)
תודה לכם!:)

וכמה עצוב שזה עדיין לא אמיתי :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוצניק;2097770:
הציור יפה מאוד
אבל מה שאני מצליח להבין מדובר בציור של עזרת נשים והכניסה לעזרת ישראל/כהנים
אם כן אז העמודים בצדדים לא מסתדר לי בצדדים היה לשכות (חדרים) ולא עמודים
אולי אני טועה

לא סותר... מחוץ ללשכות - יש סטיו עמודים.

• הוסף לסימניות
בדיחה. מי העלה את זה בכלל?
אבל תמיד טוב להקפיץ דברים טובים..
שנזכה כבר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה