בא לי פרסונאלי בשנת תשע"ו!

• הוסף לסימניות
איך אפשר להעביר מסר מיוחד ומותאם אישית ללקוח ספציפי או לקבוצה קטנה ומוגדרת של לקוחות?

את איחול 'שנה טובה' ללקוחות ולידידי הסטודיו שלי, החלטתי בשיתוף פעולה צמוד עם נעמה מסטודיו המעבדה, לתת בצורה אישית ללקוחות שלנו לקראת השנה החדשה, במקום עוד גלויית שנה טובה עם תפוח בדבש.

לקראת השנה החדשה כולנו יושבים לסכם את השנה הקודמת, ולקבל החלטות על יעדים לשנה החדשה. אבל מה אם הייתם מקבלים הזדמנות מיוחדת לקפוץ שנה קדימה, ולגלות עד כמה רחוק הצלחתם להגיע בהגשמת היעדים? ומה אם הייתם מגלים שאתם עומדים לעוף על עצמכם השנה הכי רחוק שאפשר?

אז איך עושים את זה הכי פרסונאלי שיש? איך אפשר להעביר מסר מיוחד ומותאם אישית ללקוח ספציפי או לקבוצה קטנה ומוגדרת של לקוחות?

מזמינה אתכם לקרוא בבלוג שלי >>
הכניסה מכאן!

מוזמנים להשאיר את המייל שלכם, כדי להיות מעודכנים כשיעלו שם דברים מעניינים!

קבצים מצורפים

• בא-לי.png
    KB 82.9 · צפיות: 1
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה,
אבל אני חושב שהפוסט לא מספיק ברור.
שאלת הרבה שאלות ולא הרגשתי שיצאתי עם תשובות כמעט לאף שאלה.
נתת דוגמה לאיך את בחרת לייצר פרסונאליות ללקוחות שלך היה נחמד אם היית נותנת כללים לשיווק פרסונאלי , מה הם העקרונות וכיצד ליישם אותם בעסק שלנו? זו הציפייה שנוצרה אצלי כשראיתי את הכותרת. ציפיתי לפוסט יותר אינפורמטיבי ופחות יחצני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1772034:
עבודה יפה,
אבל אני חושב שהפוסט לא מספיק ברור.
שאלת הרבה שאלות ולא הרגשתי שיצאתי עם תשובות כמעט לאף שאלה.
נתת דוגמה לאיך את בחרת לייצר פרסונאליות ללקוחות שלך היה נחמד אם היית נותנת כללים לשיווק פרסונאלי , מה הם העקרונות וכיצד ליישם אותם בעסק שלנו? זו הציפייה שנוצרה אצלי כשראיתי את הכותרת. ציפיתי לפוסט יותר אינפורמטיבי ופחות יחצני.

הטכנולוגיה הבסיסית כבר קיימת וותיקה, עושים בה שימוש יום יומי, גם בצורה ממוקדת ומפולחת, אך עד כה לא נעשה בה שימוש בצורה כל כך ממוקדת, מדוייקת ומותאמת אישית (ממה שידוע לי).
עקרונות בעולם הפרסונליזציה, הם מאד אינדיבידואלים ושונים כמובן מעסק לעסק, שהמטרה הסופית והאחידה היא למצוא פתרון טכנולוגי ללקוח, בהתאמה אישית של מוצרים, תכנים וכדו'.
במקרה של הקמפיין הנ"ל התחלנו מהצד הצר של המשפך השיווקי והתמקדנו במספר לקוחות מאד ספציפי אליהם העברנו מסר ייחודי לכל לקוח באופן אישי.
כזה שיעבור טוב יותר כאשר הוא אישי מאשר כזה שהיה מגיע אליהם באופן רחב וכללי.
מעבר לזה, לבניית הקונספט והתוכן לקמפיין אישי לכל לקוח יש הרבה מקום של כבוד בנוסף לטכנולוגיה.

אני מאמינה ומקווה שהפוסט נתן כיווני חשיבה איך לחשוב על מהלכים שיווקים יצירתיים כאלו שיהיו רלוונטיים עבור הלקוחות הספציפיים של כל בעל עסק, ויותר מזה לא לפעול כמו עדר בכל אקט שיווקי - שלא תמיד מצדיק ומתאים לקהל היעד שאתה מפרסם עבורו ולעסק הספציפי שלך.

וזה לא חייב להיות ע"י שימוש בטכנולוגיה זו או אחרת.

• הוסף לסימניות
במקרה אני בא בין היתר מתחום השיווק ואני מכיר את הטכנולוגיה טוב מאוד ואין צורך להסביר לי. ההערה הייתה על המאמר עצמו, אם החלטת לפרסם ידע פרסמי אותו בצורה שיהיה ערך לקורא.
ברשותך אפנה אותך לבלוג של קולגה שלי - שוקי מן, לדוגמה איך צריך להיות בלוג עם ערך שיוצר קהילה:

http://www.lixfix.co.il/

שוב את מנסה לומר מבלי לומר איך בדיוק, פחד שידעו את מה שאת יודעת.
עצה ממני, תשחררי ידע ותקבלי חדש ככה מתקדמים. ככה יהיה לך אמביציה להתקדם ולהיות צעד אחד קדימה.

• הוסף לסימניות
המאמר יפה ומעניין, אבל כשקראתי אותו (אם הסיפורים על המשפך, ועל הקמפיין, ועל איך שניצחתן את גוגל) הרגשתי שזה מין הקדמה למשהו עם תוכן. ופתאום זה נגמר מבלי שקיבלתי איזה שהוא מידע תועלתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1773073:
המאמר יפה ומעניין, אבל כשקראתי אותו (אם הסיפורים על המשפך, ועל הקמפיין, ועל איך שניצחתן את גוגל) הרגשתי שזה מין הקדמה למשהו עם תוכן. ופתאום זה נגמר מבלי שקיבלתי איזה שהוא מידע תועלתי.

תחפשו בגוגל, איך לנצח את גוגל. איך לנצח את הגדולים. וכדומה. גם באנגלית.

תקבלו מידע רב. איך עושים את זה, בתקציב נמוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה