בא לכם לחפור בגמ"ח?

• הוסף לסימניות
קיבלתי שקים גדולים של ביגוד לילדים ונוער, קיץ וחורף, כולל מעילים.

אממה?

אני לא מוצאת את הזמן לשבת ולמיין את כל הביגוד. (יכול להיות שחלק מזה לפח, רק ששוב, אין לי זמן כרגע לברור).

אם יש לכם זמן / חשק / צריכים בשבילכם או בשביל אחרים שזה יכול להועיל להם - ובא לכם לחפור בשקים, אתם יכולים ליצור איתי קשר בתיבה האישית.

אני גרה בקרית הרצוג בבני ברק, הביגוד נמצא במקלט. תיידעו אותי וארד עבורכם למטה.

מקווה עד סופ"ש הזה שהנגלה הזו תתחסל, ובעז"ה יש עוד משלוחים בדרך.

• הוסף לסימניות
לזו שהתקשרה אלי היום והשאירה הודעה - סליחה שלא חזרתי אלייך, לא הייתי בבית.

לזו שכתבה ומחפשת מעיל לילדה - אני לא מצליחה לשלוח לך הודעה לתיבה האישית.

לשתיכן, אהיה מחר מ-2 בצהריים בבית, תרימו טלפון לוודא שבטוח אני נמצאת.

וסליחה שאני כותבת ככה - לא מצליחה לשלוח בתיבה.

• הוסף לסימניות
2 חולצות חדשות לבנים. צבע לבן, מידה 16. מעניין מישו?

• הוסף לסימניות
תודה שלקחתם , בזכותכם נעשה לי "אור בעיניים" :)

מחכה למשלוח הבא - איידע אתכם ברגע שיגיעו דברים שווים.

שבת שלום!

• הוסף לסימניות
הגיעו עוד דברים, ושוב, עד יום רביעי אני חייבת לפנות כי מגיע משלוח חדש. אז מי שרוצה - מוזמן/ת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה