דיון בא לשכונה בחור חדש - נינג'ה גריל

אני הסתפקתי מה לקנות כמוך
ובררתי אצל קרוב משפחה שיש לו נינגה גריל וגם המכשיר השני (או דגם אחר שדומה לו) והוא אמר לי שזה נכון שיש גם בשני אפשרות כזאת, אבל שטח העבודה הרבה יותר קטן מהנינגה גריל, כך שאם זה עיקר המטרה שלי לפונקציה של הגריל, עדיף ללכת לנינגה גריל
אכן בישן זה היה החסרון.
הענין הוא שבדגם החדש שטח העבודה אפילו יותר גדול מהנינג'ה גריל...

סמארט ליד -
סלסילת טיגון באוויר חם COOK&CRISP בנפח 4.7 ליטר

גריל - סלסלת טיגון באוויר חם– בנפח של 3.8, בעלת ציפוי Non-Stick קרמי ללא PTFE/PFOA לניקוי קל, מתאים להכנת קילו צ’יפס.

אכן בישן זה היה החסרון.
הענין הוא שבדגם החדש שטח העבודה אפילו יותר גדול מהנינג'ה גריל...

סמארט ליד -
סלסילת טיגון באוויר חם COOK&CRISP בנפח 4.7 ליטר

גריל - סלסלת טיגון באוויר חם– בנפח של 3.8, בעלת ציפוי Non-Stick קרמי ללא PTFE/PFOA לניקוי קל, מתאים להכנת קילו צ’יפס.
תלוי אם מה שחשוב לך זה הנפח או השטח עבודה

• תודה
Reactions: to
כל אלה שיש להם נינג'ה יותר מכמה חדשים-
עדיין אתם משתמשים בו
או שהוא הפך לעוד מכשיר שאחרי ההתלהבות הראשונית נגנז?

כל אלה שיש להם נינג'ה יותר מכמה חדשים-
עדיין אתם משתמשים בו
או שהוא הפך לעוד מכשיר שאחרי ההתלהבות הראשונית נגנז?
כ ערב שבת משמתמש בו
כל טיגון שאני עושה הוא דרכו
אוכל הרבה יותר ציפס מבעבר
כל עוף שאני אוכל הוא דרכו
הסלומון שאכלתי בשבת היה עשוי ממש טוב עם הנינגה
ועוד

הדבר שהכי מלחיץ אותי, זה הניקיון שלו.
אין לנו מדיח, והבנתי שזה ממש לא קל.

הדבר שהכי מלחיץ אותי, זה הניקיון שלו.
אין לנו מדיח, והבנתי שזה ממש לא קל.

את החלק העליון קשה לנקות, ומדיח לא עוזר. זה כל החלק העליון והוא לא מתפרק. (מלבד רשת קטנה)

שאר החלקים, מתנקים בקלות גם ללא מדיח.

לנקיון ביום יום אני משרה את זה חצי שעה במים חמים וסבון כלים ואז משפשת עם סקוצ (לא עם כרית ניקוי),
מישהו ניסה לנקות עם סנט מוריץ ?

קבצים מצורפים

• סקוצ.jpg
    סקוצ.jpg
    KB 42.6 · צפיות: 49
אני ועוד מישהו כבר שאלנו על הגריל של פוד אפיל.
בינתיים ללא מענה...
אנחנו קנינו מרוצים ממשששששש
הכל מתנקה בקלות הפעלה פשוטה ומהחרה והאוכל יוצא מושלם לדעתי יותר מוצלח מהמקורי
והתנסיתי במקורי

באיזה תוכנית ניתן לאפות תפו״א חוץ מבאייר פרי?

אנחנו עשינו על הגריל, חתיכות עבות יחסית ויצא מושלם...

200 ונראה לי 10-12 דקות

מישהי ניסתה כבר לאפות החלות בתוך הנינגה גריל (תוכנית bake) ?

קראתי שסנט מוריץ הורס את התבניות.

היי,
איך מכינים צ'יפס?
כתוב על המשטח שאסור שיזל עליו מים או נוזלים,
אבל התבנית של הצ'יפס מחוררת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה