- הוסף לסימניות
יותר הנינגה גרילאיזה דגם מומלץ כתחליף לתנור?
(לא משנה לי מה המחיר...)
יותר הנינגה גרילאיזה דגם מומלץ כתחליף לתנור?
(לא משנה לי מה המחיר...)
איזה דגם?יותר הנינגה גריל
בגדול כן.א. האם זה נכון (שנינגה גריל יכול להוות תחליף לתנור בשרי)
לא יודע, אני מרוצה מדגם XL551ב. אם זה נכון איזה דגם הכי טוב (לא משנה לי כמה יעלה)
לא מהיר כמו מיקרוגלד. נקודה נוספת, האם הנינגה גריל יכול לשמש בנוסף לשימוש הרגיל, כתחליף למיקרוגל ?
(פשוט ראיתי שיש אופציה של חימום אוכל מוכן וממה שהבנתי זה די מהיר)
יש לשים לב להבדל בגודל ובנפחא. האם זה נכון (שנינגה גריל יכול להוות תחליף לתנור בשרי)
כמה זה רחוק ממהירות של מיקרוגל נגיד כמה זמן לוקח לחמם 2 מאפים מהמקפיא (במיקרו 40 שניות)בגדול כן.
לא יודע, אני מרוצה מדגם XL551
לא מהיר כמו מיקרוגל
יש דגם XL וממה שהבנתי מהפרסום זה יכול להכיל 6 סטייקים בו זמנית, זה לא נכון ?יש לשים לב להבדל בגודל ובנפח
זה הדגם שיש לי. לדעתי, 3 בו זמנית. אולי 4.יש דגם XL וממה שהבנתי מהפרסום זה יכול להכיל 6 סטייקים בו זמנית, זה לא נכון ?
כמה רבע עוף נכנס בבת אחת (בלע"ז משולש ושוק) ??זה הדגם שיש לי. לדעתי, 3 בו זמנית. אולי 4.
קבלת מידע?כמה רבע עוף נכנס בבת אחת (בלע"ז משולש ושוק) ??
יש 2 דגמים גדולים אחד זה XL ואחד זה מקס פרו :
הימני זה XL השמאלי זה מקס פרו, האם יש הבדלים בגודל?
האם זה נכון שלוקח למכשיר 5-10 דקות להיכנס למצב 'חימום', אני שואל בגלל שאני שוקל את הנינגה כתחליף למיקרוגל
זה מה שמוכרים במשנת יוסף?אשמח לשמוע המלצות על המכשיר Ninja Speedi ON403
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים