בבושקה - תחפושת לפורים.

• הוסף לסימניות
שלום!
אשמח לקבל רעיונות הכיצד ניתן לבצע תחפושת של בבושקה?
מוכנה גם לעבוד קשה!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בת דודה שלי עשתה לבנותיה בשנה שעברה.
אשאל אותה אם מוכנה להעלות תמונה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאפשר לעשות מעיסת נייר צורה של בבושקה, אח"כ לצבוע אותה ולשים לק או דבק ולהשאיר לייבוש.
לא ניסיתי אבל עיסת נייר היא טכניקה מצויינת לדברים האלו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חביבה: תוכלי לעלות לי תמונה?
מה שבת דודה שלך עשתה?
זה מאד יעזור לי.
מליון תודות!

• הוסף לסימניות
אף אחד?
אין רעיונות לביצוע?
אני צריכה לעשות לפורים.
תחפושת לילדה גדולה (בת 10)

כמו כן, איפה נראה לכם אפשר למצוא בובות בבושקה אמיתיות?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מאיפה את? אני ראיתי בשוק ראש העין.

• הוסף לסימניות
אני גם הכנתי בשנה שעברה תחפושת כזו.
מצאתי כאן בפורום תמונה של בובת בבושקה ופשוט השתדלתי לחקות.
אני לא מדי מוכשרת בתפירה ובבצוע ולכן זה לא יצא ממש תואם, אבל התמונה עזרה לי מאד להשראה וגם לביצוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה