כללי בבחירת פונטים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת עבור בחירת פונטים
קניתי כעת חבילת פונטים מאחת החברות וההתלבטות שלי היא:
האם לקחת כמה שיותר סוגי פונטים
או לחילופין לקחת יותר משקלים מפונט אחד? (קרי: משקל קל, רגיל, כבד, שחור וכו')

• הוסף לסימניות
שלום טאצ'
הנושא נטחן כבר.
אבל אענה בקצרה.
ככל שמדובר בגופני טקסט וכותרות מומלץ לבחור כמה שיותר משקלים.
בפונטי ראווה כמה שיותר משפחות.

איך לחלק את הקטגוריות של הגופנים זה מאוד תלוי בסגנון העבודה שלך.
אני מניח שהרכישה שביצעת הייתה אצל פונטביט.
לכן אמליץ לך על כמה מהגופנים של 2010
אוטרקיה: פונט שלא כדאי לפספס מומלץ לרכוש את כל משקליו.
משה: פונט מאוד מעניין (אני הייתי רוכש אותו על כל משקליו)
תקומה: פונט יפיפה מומלץ ביותר
סנדלר: מומלץ מאוד
סטארגייט: יש בו משהו חדיש ומעניין
הצופה: עוד פונט שלא הייתי מפספס (פונט מליון דולר)
ווילנא: לא יודע עד כמה כדאי להשקיע עליו, אבל פונט לא רע.
זמנהוף, יש בו משהו מעניין, אבל אם אין לך את כל הגופנים מהקטלוגים הישנים יותר הייתי בהחלט ממליץ על אחרים.

כעט סתם להערה כללית על הקטלוג 2010 של פונטביט.
חלק מהפונטים יקח קצת זמן להתרגל אליהם, אבל ברובם אני רואה בשורה
אבל הייתי מוותר על המבצע שלהם של ה58 משקלים סגורים והולך על חבילת 120
תעשו חשבון חבילה סגורה ב1300 שח 58 משקלים מול חבילה פתוחה עם כפול משקלים בתוספת 500 ש"ח בלבד
לדעתי, אחד צריך להיות מטומטם לגמרי לבחור אתמסלול ה-58 משקלים בחבילה סגורה.
טוב... זו רק דעתי :)

• הוסף לסימניות
לי דווקא היתה חבילה ממש משתלמת
140 משקלים ב-2100 ש"ח כולל מ-2010!!!

תודה על תגובתך
חלק מהפונטים החדשים ממש לא אהבתי

זה מדהים איך שבלי להניד עפעף אתה מגיע ל-140 משקלים..
כנראה הייתי צריכה לקחת חבילה כפולה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה מדהים איך שבלי להניד עפעף אתה מגיע ל-140 משקלים.. כנראה הייתי צריכה לקחת חבילה כפולה...[/QUOTE:
מה שעוד יותר מדהים, זה אחרי שבחרת 140 משקלים בלי להניד עפעף, את תשתמשי בלא יותר מ25% מהם באופן קבוע, עוד 25% מידי פעם ואת 50% הנותרים לעולם לא
מה שאני מנסה לומר זה, שמאוד מומלץ להשקיע מחשבה לפני בחירת המשקלים, ולא בהנדת עפעף :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;328250:
מה שעוד יותר מדהים, זה אחרי שבחרת 140 משקלים בלי להניד עפעף, את תשתמשי בלא יותר מ25% מהם באופן קבוע, עוד 25% מידי פעם ואת 50% הנותרים לעולם לא
מה שאני מנסה לומר זה, שמאוד מומלץ להשקיע מחשבה לפני בחירת המשקלים, ולא בהנדת עפעף :)
כל-כך נכוווווון!

• הוסף לסימניות
אני קניתי פונטים של מאסטרפונט ואני מתלבטת בבחירה, יש מישהו שמכיר את הפונטים שלהם ויכול להמליץ ? (אני צריכה בעיקר למודעות פרסום, אבל גם לטקסט רץ)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה