כללי בבחירת צבע פנטון נכון

• הוסף לסימניות
שלחתי קובץ לדפוס זה הגוון הרצוי במחשב בחרתי את פנטון ds 175-1c-1
אין לי סרגל צבעים ורציתי לדעת האם הצבע במציאות קרוב לזה שבעבודה או כדאי לבחור צבע פנטון קצת אחר?

תודה מראש

קבצים מצורפים

• מעטפה צד קדמי-01.jpg
    KB 12.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
זה דיי דחוף לי להרגע
אם יש משהי שיש לי נסיון עם בחירת הצבע הנכון מפנטון שיהיה הכי קרוב לגוון מסך אני ממש אודה לו

• הוסף לסימניות
קשה לדעת אם המסך שלי והמסך שלך מציגים את אותו צבע.
המספר שכתבת הוא לא ממש במספרים של המניפה.
את צריכה לבחור מרשימת panton solid coated

• הוסף לסימניות
שחרית!!! אני ממש מודה לך לפחות עכשיו אני יודעת לבחור מהמניפה הנכונה
אין מילים!

• הוסף לסימניות
יש 2 מניפות עיקריות שמהן בוחרים
panton solid coated
panton solid uncoated
שההבדל הוא האם מדפיסים בניר נ"ע או כרומו.
בנ"ע משתמשים עם ה panton solid uncoated
ובכרומו עם ה panton solid coated
הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
אבל שוב - תקחי בחשבון שצבע המסך שלך לא בהכרח משקף את צבע הדפוס. אם אין לך מניפה, ואם חשוב לך הצבע המדוייק, אולי כדאי לך לגשת לדפוס ולבחור מהמניפה שלהם.
אם לא חשוב לך בדיוק - העיקר שיצא סגול כהה - את יכולה שוב לכתוב כאן את המספר שנראה לך ואבדוק בל"נ.

• הוסף לסימניות
תודה!!!
פנטון 2627c זה הצבע שהיה נראה לי הכי כהה עשיר ולא מדיי כהה
אשמח לשמוע דעתך

• הוסף לסימניות
לדעתי נראה אחלה צבע, לא מידי כהה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכן
עזרתן לי מאוד
מחכה לראות את ההדפסה מוכנה
ואז בע"ה אהיה הרבה יותר רגועה

(:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה