סטודיו מפוג'ם לבנודודת היפות האלה:)
פייגי זקס משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 6/8/19 הוסף לסימניות #1 סטודיו מפוג'ם לבנודודת היפות האלה
tovy טובי צילום, עיצוב, מיתוג מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי 6/8/19 הוסף לסימניות #3 יפה מאד אהבתי את הסטיילינג התמונות קצת חשוכות
ר רינה גובנקו משתמש פעיל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 6/8/19 הוסף לסימניות #5 תמונות מושלמות!!!!אהבתי מאדדד!!!
B BLIMY משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 6/8/19 הוסף לסימניות #6 תמונות יפות וזורמות ביותר
ב בראצ'... משתמש סופר מקצוען מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 6/8/19 הוסף לסימניות #7 ממש יפה קצת חשוך........
ר רחלי.פ משתמש מקצוען צילום מקצועי בוגר מכללת פרוג 6/8/19 הוסף לסימניות #8 תמונות יפות!! אהבתי את הרקע האפור והילדות יפהפיות!!
ר ריפקא משתמש סופר מקצוען מוזיקה ונגינה צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 6/8/19 הוסף לסימניות #9 פייגי תמונות מהממות והילדות פוזאיסטיות לא קטנות כמו תמיד
יעל אייזיקוביץ ניו בורן -צילום והכשרת צלמות מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 7/8/19 הוסף לסימניות #10 פייגי אני אוהבת! כבר אמרתי לך אבל אומרת שוב עבודה טובה, שילובי צבעים יפים, זויות צילום יפות מקסים
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת