בבקשה בבקשה !!! תחנונים

• הוסף לסימניות
אני צריכה סרטון הדרכה לגבי מסרטה ( של אירועים )
אופן השימוש בה מבחינה טכנית
תודה רבה לכל העוזרים , זה ממש דחוף לי

• הוסף לסימניות
תכתבי את שם הדגם-החברה וכו'

• הוסף לסימניות
זה הבעיה שאין לי את הדגם , אבל החברה ניקון
לבנתיים זה יעזור לי ,
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
איך אפשר לתת הדרכה על דגם אם את לא יודעת מהו?
אם תבררי אני יכולה לנסות לאתר

• הוסף לסימניות
אוקיי... אני יוכל לברר עם אותו אחד מחר
יהיה אפשרי לטלפן אלייך?

• הוסף לסימניות
אין לך מה לטלפן כי אין לי מה לתת לך.
אם תעלי שם דגם אני אנסה לחפש ברשת הדרכה.
מכיוון שיש לי חסימה של נתיב לא בטוח שייפתח לי.
אבל יש כאן הרבה אחרים שיוכלו אולי לעזור.

קדם כל תעלי את שם הדגם.

• הוסף לסימניות
טוב
הדגם שלה הוא: פנסוניק 160A-מצלמת וידאו.

מי שמוצא מדריך בשבילה היא מודה לו מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1746934:
טוב
הדגם שלה הוא: פנסוניק 160A-מצלמת וידאו.

מי שמוצא מדריך בשבילה היא מודה לו מראש!

יש לי את ה-operating instructions vol 1. נפחו מעל 3M ואי אפשר להעלותו כאן. ניתן לקבל במייל.

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד , זה יעזור לי
תודה ענקית !!!!!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב ,זה דחוף לי מאוד מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה