בבקשה דחוף אפשר להעביר פרויקט של CC לCS6 נגיד לשמור את זה בגרסה ישנה יותר ?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
באיזו תוכנה, פרימייר?
בעיקרון בשאר התוכנות של אדובי - פוטושופ, אילוסטרייטור וכו', זה אפשרי, פשוט בהגדרות השמירה לבחור בגירסה CC6 או מה שרוצים, ואז זה יפתח גם בגירסה ישנה יותר.

לגבי פרימייר לא ניסיתי, לכאורה נשמע שגם יעבוד. למה לא לנסות פשוט ולראות אם מצליח?

• הוסף לסימניות
הבעיה שSAVE ASאין אפרשרויות אחרות
לכן אני שואלת אולי יש דרך אחרת

• הוסף לסימניות
הבעיה שSAVE ASאין אפרשרויות אחרות
לכן אני שואלת אולי יש דרך אחרת
באיזו תוכנה?
בתוכנות הנ"ל שהזכרתי, שומרים בסייב אז ובוחרים אילוסטרייטור (AI)
ואח"כ, בחלונית שנפתחת, שם בוחרים איזו גירסה של אילוסטרייטור.
לגבי פרימייר - לוידת איך זה שם. לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאפשר, אבל זה לא נמצא בsave as
תחפשי בתפריט של file
יש שם פקודה שאמורה להתאים

• הוסף לסימניות
כך סוגרים בCS6

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    5.5 MB · צפיות: 120
  • הוסף לסימניות
צדיקות
דברתי על פרימיאר באילוס ופוטושופ אני גם יודעת....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה