מידע שימושי בבקשה דקה מזמנכם - לימוד נהיגה במודיעין /דחוף ממש

• הוסף לסימניות
הי התחלתי ללמוד נהיגה בירושלים
ולצערי נפלתי על מורה נהיגה שנותן לי שיעור פעם בשבועיים במקרה הטוב
עכשיו אני רוצה לעבור ללמוד במודיעין
וחייבת המלצה למורה טוב
הדבר הכי חשוב לי שיתקתק את השיעורים ושיהיה זמין מאוד!!
אח"כ אשמח כמובן שהוא יהיה מורה טוב וסבלן ושלא יהיה יקר
אני ממש רוצה להחליט היום או מחר אז פליזז תקדישו דקה ותעזרו לי בעניין כי אני ממש לא מתמצאת שם
אני יודעת שיש הרבה אשכולות בעניין אבל זה קצת עשה לי בלגן בראש
אז תהיו אנשים טובים...ותעזרו לי לא לעבור את הסיוט הזה שוב,
וליפול הפעם על מישהו נורמלי
תודה:)

• הוסף לסימניות
יש לי מידע על מורה רע ורשע במודיעין מניסיון
וכן על מורה טוב ומוצלח.
אני שולח הודעה אישית.

• הוסף לסימניות
אני חושב שכדאי לחפש מורה טוב באותו עיר, מאשר להשתרך באוטובוסים כל יום בשביל שיעור נהיגה.

• הוסף לסימניות
אבי יצחקי - 0527643440 / 0522454643 - לסכם מראש מה תדירות השיעורים הרצויה
יהודה כהן - 052-2501832 - לא מלמד לנהוג, מלמד לעבור טסט ומהר.

• הוסף לסימניות
איילת לוי, מורה מצויינת

• הוסף לסימניות
עוד מישהו?
אולי מורה פחות מוכר ויותר זמין
האם אבי יצחקי יתן לי הרבה שיעורים בשבוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה