מידע שימושי בבקשה! המלצה\דיס על פאנית

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהי יכולה להמליץ על הפאנית רותי סין שלום מרמות בירושלים
אם עשית אצלה פאה האם היית מרוצה ובאישי- אם לא. מהפאה עצמה ומהשירות.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לדעת איך הפאנית רות סינשלום
מבחינת שרות,איכות וכו...

• הוסף לסימניות
אני ועוד מהמשפחה שלי עשינו אצלה ומרוצות מכל הבחינות.

• הוסף לסימניות
אני לא מעודכנת במחירים כיום, תתקשרי אליה ותשאלי.
הפאה שלי יותר מ3 שנים ושל קרובות משפחה אחרות כבר 6 שנים, נראות חדשות!

• הוסף לסימניות
ממש רוצה גם להתרשם חוץ מ"טורטית" יש עוד שמכירות?

• הוסף לסימניות
גיסתי עשתה אצלה. פאה מאוד יפה (לפני 3 שנים)
המחיר היה אז איזה 3,000 פחות מדבורי הלפרין (עשינו יחד)
פאה מאוד יפה.
יחסית היא עשתה לה מהר.
גיסתי היתה אז הכלה והיא התלבטה רבות וסגרה שם ברגע האחרון ממש (אולי שבועים לפני החתונה )

• הוסף לסימניות
רק יפי קמינר לדעתי
אולי יש עוד טובות אבל כל אחת זה סיכון ואצל יפי אחוזי הכישלון הם הכי נמוכים שפגשתי מבירורים שלי
אני מאוד מרוצה מהפאה שלי
שנתיים בשימוש, חופפת לבד כל פעם. יכולה להישאר עם זה מעל 12 שעות בלי להרגיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה