דרוש מידע בבקשה המלצה לשיעורים מעניינים "הלכה למעשה" בקול הלשון

• הוסף לסימניות
הבן שלי, בחור ישיבה, רוצה ב"בין הסדרים" לשמוע שיעורים, אפילו לא משנה לו הנושא, רק שלא יהיה מורכב מידי.
מחפש המלצה לשיעורים המופיעים בקול הלשון, מישהו שמוסר בצורה מעניינת.
אודה להמלצות שמות רבנים.

• הוסף לסימניות
הבן שלי, בחור ישיבה, רוצה ב"בין הסדרים" לשמוע שיעורים, אפילו לא משנה לו הנושא, רק שלא יהיה מורכב מידי.
אודה להמלצות שמות רבנים.
הרב אופיר מלכא, בהירות יוצאת דופן

• הוסף לסימניות
אתם צריכים להגדיר תחילה מה הקו שלכם בבית,
יש הרבה רבנים שמדברים יפה, אבל שונה ממה שאתם נוהגים.

• הוסף לסימניות
אכן, שכחתי לציין משהו חשוב, אשכנזים ליטאים. ממש נ"מ כשמדובר על הלכה למעשה.

• הוסף לסימניות
יש את הרב אשכנזי
מוסר אשששש
כל שבוע על נושא אחר
חוץ מהשיעורים בקול הלשון יש לו קו מיוחד לשיעורים רק שלו, אם את מעוניינת אחפש לך את המספר

הוא חב"דניק והשיעורים שלו כמובן ע"פ ההשקפה שלו
אז תלוי אם זה מתאים לסגנון שלכם

• הוסף לסימניות
אודה להמלצות שמות רבנים.
בשביל בחור ישיבה מומלץ מאוד לשמוע את השיעורים של [מו"ר] הרב ישעיה כהן שליט"א את השיעורים הוא מוסר בישיבת שערי תורה בבני ברק בבהירות מופלאה שכל בחור ישיבה מבין. [דרך אגב אני אישית שומע את השיעורים שלו מידי פעם.]

• הוסף לסימניות
אודה להמלצות שמות רבנים.
למען האמת משום מה אני לא מוצא כרגע בקול הלשון את השיעורים שלו אשתדל בל"נ להשיג לך.

• הוסף לסימניות
ממליץ לכם על השיעורים של הלכתא.
אפשר לצפות בהם באתר שלי, או בקול הלשון או באתר הלכתא.
מצ"ב כמה שיעורים לדוגמה:

• הוסף לסימניות
אני לא ידוע בן כמה הבן שלך, ומה הרמה שלו, אבל אני מאד נהנה ממספר רבנים, אסדר לפי רמת קושי השיעור:

מאד קל:
הרב ישראל גנס שליט''א (שיעורים עם המון הלכה למעשה מצד אחד מאד ברורים
הרב אליהו דרייפוס שליט''א (מגדולי המוצים בב''ב)
הרב אופיר מלכא שליט''א (בדרך כלל אומר אם יש חילוק בהלכות בין אשכנזים לספרדים)
הרב אלחנן פרץ שליט''א

רמה קצת יותר קשה:
הרב יצחק מרדכי הכהן רובין שליט''א (מחבר אורחות שבת)

רמה שמצריכה ריכוז (אל דאגה, הם לא שיעור של גמ' בעיון, רק שאי אפשר למשוע משפט כאן ומשפט שם, אלא כדי להבין צריך לשמוע את כל השיעור ברצף)
הרב אברהם צבי הכהן שליט''א (מגדולי המוצים בב''ב)
ואם אוהב הלכה עם לומדות וחקירות וכו' בסגנון הרב גנחובסקי זצ''ל:
הרב שמשון אלטמן שליט''א
הרב אברהם עמר שליט''א (אומר הלכות לאשכנזים)
==================
ואם לא רוצה דוקא שיעור הלכה, שיעורים של הגאון ר' אשר וייס שליט''א (שיעורים מלא ידיעות על כל נושא בעולם, אבל בצורה ממש ברורה שיוכלים לשמוע החל מת''ח רצינים עד אנשים שבקושי למדו קצת תורה)

• הוסף לסימניות
אודה להמלצות שמות רבנים.
אני הייתי מאד מאד ממליץ על קו שיח יצחק מדברי תורתו של מורינו עמוד ההוראה הרב זילברשטיין. אני כתושב רמת אלחנן המלצתי על זה להרבה בחורי ישיבות, שמאד מאד נהנים, זה קו של הנכד שמעלה כל כמה שעות שאלות ותשובות קצרות שהגיעו לשולחנו, מרתק ומעניין!

• הוסף לסימניות
ממליץ על "קו ברור"- שיעורים במשנה ברורה בסדר של מבחני "דרשו", עם תוספות אקטואליות למעשה. כל שיעור באורך של כ5 דקות.
03-613-613-5

• הוסף לסימניות
לכל אלו המתעניינים:

לא מזמן הזדמן לי לשמוע שיעורים בקול הלשון של "הרב אליה עמיאל", ומאז אני לא מפסיק להקשיב להם...

מדובר בשיעורי הלכה מעשיים המתאימים לבני תורה, ובשיעורים אלו הוא נותן אקטואליה ברמה גבוהה שלא מצויה ובמתק שפתיים. כדאי מאוד לנסות!.

מצ"ב קישור לאתר של קול הלשון: https://www2.kolhalashon.com/#/regularSite/ravs/979797/1/1
ואפשר גם להוריד לנגן בכל העמדות של קול הלשון בבתי הכנסת, ואפשר גם בטלפון 03-6171111 להקיש #* ולומר את שם הרב.
בברכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה