בבקשה המלצתכם לנעליים יפות ונוחות

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למי יש ניסיון עם פירמה של נעליים שיש להם דגמים קלאסיים יפים אבל נוחות, קצת אורטופדי, שטוחות אלגנטיות ליום יום. (יש לי ניסיון של 3 שנים עם נעל של GEOX שהיו ממש נוחות ונרכשו בסוף עונה במחיר שפוי, אתן מכירות עוד בסגנון?

• הוסף לסימניות
caprice - אני קניתי בגלית בירושלים

• הוסף לסימניות
את יכולה לנסות לקנות Geox בחו"ל
המחירים ממש טובים

• הוסף לסימניות
הם מבצעים משלוחים לארץ?

נכתב ע"י gg;995886:
את יכולה לנסות לקנות Geox בחו"ל
המחירים ממש טובים

כי באתר הישיר שלהם לא מצאתי

• הוסף לסימניות
קרוקס
:)

• הוסף לסימניות
נטורלייזר

• הוסף לסימניות
היה לי נטורלייזר לשנה והייתי מאוד מרוצה. נעליים נוחות וגם דגמים יפים.

• הוסף לסימניות
יש חנות באלעד שנקראת "סטאפס"-(צעדים) ראיתי מישהי שנועלת נעלי עור מהמות במבחר צבעים משם.
שווה אולי לבדוק

• הוסף לסימניות
בסגנון ספורטיבי יותר-אני ממליצה על סקצ'רס, יש להם דגמים יפים יותר במראה עדין, אני כבר קניתי 4 נעליים שלהם, נוחות סוף הדרך

• הוסף לסימניות
אני כבר שנתיים הולכת לכל האירועים עם נעל של פאולה. ומאד מאד מרוצה!

• הוסף לסימניות
marc joseph

• הוסף לסימניות
יש עוד?
marc joseph - המחירים באתרים יקרים יחסית .איפה אפשר להשיג בארץ?)
סקצ'רס- היה לי פעם וממש לא אהבתי את הסגנון של הסוליה שלה
פאולה -איך מאייתים באנגלית או איפה משיגים
תודה רבה

• הוסף לסימניות
clarcs יקר אבל מאד נוח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי יש ניסיון עם קלרקס (מסוף עונה) באמת נוח אבל קצת אכזב אותי מהבחינה שהוא כן מתבלה יחסית מהר, יכול להיות שזה רק הדגם הספציפי שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;999067:
יש עוד?
marc joseph - המחירים באתרים יקרים יחסית .איפה אפשר להשיג בארץ?)

יקר אבל שווה!
מנסיון זה הרבה יותר נוח מנעלי קלארק'ס,
אני קניתי בגלית ובפרימה- בירושלים!
נעליים מאד מאד נוחות לא יורדות לי כלהיום מהרגל
אגב, אני מאד מפונקת בנוחות של נעל... ניסיתי ה-מ-ו-ן!
זאת הנעל שהכי נהנתי ו........הם גם יפות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה