בבקשה-המלצת וחוו"ד המבינים כאן במפרט למחשב לגרפיקה

• הוסף לסימניות
אני חושבת על מחשב חדש לגרפיקה
התוכנות שבהן אני משתמשת הן: אינדיזיין, פוטושופ ואילוסטרייטור
אני לא עורכת וידאו ומצגות
וגם לא מתעסקת עם פלאש- (אולי בעתיד)

ההצעה למפרט שקיבלתי מהטכנאי שלי:

מעבד I5
4 גיגה זיכרון
דיסק 500 ג'יגה
צורב DVD
לוח אינטל אורינל – משהו67
כרטיס גרפי מקצועי

הוא טוען שאין לי צורך במעבד I7 כיון שאני לא עורכת וידאו.

אשמח לשמוע דעת המבינים בעניין ולקבל המלצות

תודה

• הוסף לסימניות
מעולה
מה המחיר?
סוף סוף מפרט לגרפיקאי

• הוסף לסימניות
זה נכון שמעבד I5 מספיק ואין צורך בI7?
(הפרש ענק במחיר)

• הוסף לסימניות
מתאים, אבל כמובן מה המחיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובי;699328:
זה נכון שמעבד I5 מספיק ואין צורך בI7?
(הפרש ענק במחיר)
אני עם תלת ממד ומשתמש עם מעבד I5 שסוחב יפה מאוד

• הוסף לסימניות
המחיר המוצע- 2800 ש"ח

• הוסף לסימניות
המחיר הנ"ל לא כולל כרטיס גרפי מקצועי
-תוספת של 200 ש"ח

האם זה נצרך?

• הוסף לסימניות
תלוי איזה I5

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;699616:
נשמע יפה רק שאין כאן אינפורמצייה מה כל רכיב כך שקשה לענות ספציפי

תוכל לומר לי מה בדיוק לשאול את הטכנאי,פשוט אני ממש לא מבינה בזה.

תודה

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת לקנות מחשב מהסוג הזה ובמחיר הזה. תיידעי אותי כשיהיו לך כל הפרטים טובי אם את מוכנה. אולי אזמין אצלו גם [תשאלי אותו אם יש הנחה אם את מביאה חברה :) ]

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
יש בפורום את פופקו אני ממליץ לפנות אליו, הוא מבין טוב איזה חומרה צריך גפיקאי ואיזה צריך עורך וידאו ואני אומר זאת מנסיון, מה שכן המחיר פה נראה לי קצת זול כנראה שהחומרה פה לא משהו, מי שרוצה מחשב טוב ומקצועי, אין מה לעשות זה עולה קצת כסף אבל זה שווה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;700083:
יש בפורום את פופקו אני ממליץ לפנות אליו, הוא מבין טוב איזה חומרה צריך גפיקאי ואיזה צריך עורך וידאו ואני אומר זאת מנסיון, מה שכן המחיר פה נראה לי קצת זול כנראה שהחומרה פה לא משהו, מי שרוצה מחשב טוב ומקצועי, אין מה לעשות זה עולה קצת כסף אבל זה שווה.

אני הבנתי שכל הפער במחיר הוא בגלל הI7
ואם I5 מספיק למחשב גרפיקה בלבד (ולא עריכת וידאו, תלת מימד וכו')
למה לשלם על I7?

אני צודקת?

בכל מקרה, אברר יותר לעומק את פרטי המחשב. ואכתוב כאן בהמשך

תודה לכולם

• הוסף לסימניות
לא רק צודקת
מאוד מאוד צודקת

• הוסף לסימניות
כמה דברים.
1. אכן כן, הפער בין ה I7 ל I5 לא תמיד מצדיק את ההפרש במחיר.
2. אם כל ההפרש של הכרטיס מסך הוא 200 שח , אז כבר עדיף בלעדיו. בשיא הרצינות. במעבדים הללו יש כרטיסי מסך די טובים ומספיקים בדכ לגרפיקה של דו-מימדי באדובי. לא מרגישים בדכ הבדל.
כרטיסי מסך "מקצועיים" זה QUADRO או FIREGL - והם עולים לפחות 1000 שח... רק הכרטיס.
3. דיסק 500 בדכ הוא דגם מאוד איטי. אולי שווה קצת להשקיע לקחת דגם מהיר יותר - תבררי אצל הטכנאי שלך.
4. אין לך שום יתרון בלוח H67 על פני H61 חוץ מזה שאולי יש לו USB3 וזה גם יכול להיות ב 61. את יכולה לחסוך 150-200 שח. בלי בעיה.
5. זיכרון פחות מ 8 לא משתלם.
6. המחיר לא משהוא , תלוי בשירות. התקנות וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;701702:
4. אין לך שום יתרון בלוח H67 על פני H61 חוץ מזה שאולי יש לו USB3 וזה גם יכול להיות ב 61. את יכולה לחסוך 150-200 שח. בלי בעיה.

אין לו תמיכה בusb3 אתה יכול לראות כאן http://www.intel.com/content/www/us/en/chipsets/mainstream-chipsets/h67-express-chipset.html

אין הבדלים גדולים מ H61
http://www.intel.com/content/www/us/en/chipsets/mainstream-chipsets/h61-express-chipset.html

ל 67 יש 14 usbs ו6 sata
ל 61 יש 10 usbs ו4 sata

אני לא יודע אם 2800 זה מחיר זול

אני קניתי מחשב בksp

מעבד:
Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 2.80GHz
מהירות אמיתית: 3175.7 MHz

לוח אם:
Gigabyte Technology Co., Ltd. P55-USB3
10 - usb2
2 - usb3
6 - sata
בלי יציאה למסך
עד 2000Mhz

כרטיס מסך:
ATI Radeon HD 5450

דיסק קשיח:
WDC WD5000AAKX-753CA1
Size 500.1 GB

זיכרון 2 גיגה 1333

דיוידי

מחשב מורכב

הכל עלה לי משהו כמו 2050 שקל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;701716:
אין לו תמיכה בusb3 אתה יכול לראות כאן http://www.intel.com/content/www/us/en/chipsets/mainstream-chipsets/h67-express-chipset.html

אין הבדלים גדולים מ H61
http://www.intel.com/content/www/us/en/chipsets/mainstream-chipsets/h61-express-chipset.html

ל 67 יש 14 usbs ו6 sata
ל 61 יש 10 usbs ו4 sata

היא לא אמרה איזה לוח 67 הציעו לה, לכן כתבתי שבדכ ב 67 יש USB3 , זה אמנם לא מובנה בציפסט של אינטל (בכל מקרה עד סידרה X7X) אבל רוב הלוחות של 67 מיועדים לפלח שוק הגבוה יותר אז היצרנים הוסיפו את זה בציפ נפרד. בלוחות 61 בדכ אין - אבל יש דגמים שכן יש לכן אמרתי שאם זה חשוב אפשר לקחת לוח 61 עם USB3, ועדיין לחסוך איזה 150 שח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה