כללי בבקשה| הסרטות או תמונות של אדיסון ונפוליא&#149

• פותח הנושא tzivi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בדחיפות עד מוצ"ש אני אמורה להכין מצגת לסמינר ודרושים לי או הסרטות או תמונות של הממציאים הגדולים אדיסון ונפוליאון מי שיכול לעזור תבוא עליו הברכה

• הוסף לסימניות
בבקשה| הסרטות או תמונות של אדיסון ונפוליא&#149

בדחיפות עד מוצ"ש אני אמורה להכין מצגת לסמינר ודרושים לי תמונות של הממציאים הגדולים אדיסון ונפוליאון מי שיכול לעזור תבוא עליו הברכה

• הוסף לסימניות
בבקשה...
נפוליאון (לא היה ממציא אלא קיסר צרפת)
ותומס אדיסון

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 102.5 · צפיות: 7
  • 83769.jpg
    KB 86.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
יש עוד??? לאה תודה רבה עזר לי מאד ואני צריכה עוד אנשים כאלו "גדולים" ממציאים וכד'

• הוסף לסימניות
לדעתי, כשאת נתקלת בדבר כזה המצריך חומרים קשים להשגה ומשעממים, תחשבי קצת בראש יותר גדול..
לדוג' על תומס אדיסון חפשי איזה לופ, או שתצרי בפוטושופ מכמה פריימים משהו על נורת חשמל שנדלקת ומאירה לך את כל המסך, ואז זה מתמוסס אל התמונה שלו..
על נפוליון את יכולה להשתמש בלופ של פרש על סוסים, של מפות העולם וכו'.

• הוסף לסימניות
כן אוקי אני כבר עושה גם את זה אבל זה מצגת לא משעממת זה לא על הנושא הזה פשוט יש לי להכין מצגת של 7 דקות הכל בקריינות ואז מלווה בתמונות והסרטות וכו ובינהם מוזכר את נפוליאון ואדיסון וכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה