בבקשה --- הקול הפנימי שלי רוצה לשמוע כעת משהו להתחזק!

• הוסף לסימניות
אני מעונינת מאד לשמוע כעת הרצאה שתחזק אותי..
זה הכריזה בדיוק,
אין לי מכשיר טלפון לענין, אחרי דקה אני סוגרת כי לא שומעים חד וברור.
ואין לי אתרים פתוחים...

אם יש מישו שנדבה ליבו להעלות לכאן הרצאה בכל נושא שיש,
ברכות / תפילה / אמונה / ביטחון / שלום בית / צניעות ועוד...
אודה לו מאד ותזכו לזכות גדולה ----

אם עדיף למיילאז הנה:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

יישר כח!!!

• הוסף לסימניות
בעברית,
יישר כח!
מחכה ממש למי שיש,
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
הרב נחום דיאמנט - בניין הבית. (מדבר על תקופת השידוכים אך רלוונטי ומחזק ביותר גם לנשואים)
מרתק.
(הרצאה מס' 1, אם רלוונטי, יש לי את כל הסדרה).

קבצים מצורפים

• 001הרב נחום דיאמנט שליט''א ועד שידוכים מס 01.MP3
    56.6 MB · צפיות: 200
  • הוסף לסימניות
יישר כח גדול!

נתחיל בזה.

תזכי למצוות!

• הוסף לסימניות
הרב נחום דיאמנט - בניין הבית. (מדבר על תקופת השידוכים אך רלוונטי ומחזק ביותר גם לנשואים)
מרתק.
יישר כח גדול!!!!
בוודאי אשמח עם עוד הרצאות!,
והלוואי ויכנסו ללב..

• הוסף לסימניות
מרתק.

משום מה פרוג לא מוריד את ההרצאה, אני לוחצת על הקובץ להורדה,נפתח לי כרטיסיה חדשה והוא מתגלגל ומתגלגל וטוען וטוען ולא יורד כלום:(

וכמובן, אשמח לקבל עוד הרצאות ולהתמלא..:)

תזכו למצוות!!!:D

• הוסף לסימניות
אני אשמח אם מישהו יוכל להעלות הרצאה לגבי התמודדות -משהו שיחזק יותר במובן הנפשי ויעודד
אבל לא ספציפי כמו סיפור חיים של מחלה אלא משהו יותר כללי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי כמה של הרב פנגר , מחזק מאוד!!
אני אשתדל לעלות לך היום למגי'קוד בעז''ה.

• הוסף לסימניות
יש לי כמה של הרב פנגר , מחזק מאוד!!
אני אשתדל לעלות לך היום למגי'קוד בעז''ה.

כל הכבוד!!! מעניין אותי מאד!!!
איזו היענות יפה,
נראה לי יש לי חומר כבר לשבוע,
ואדרבה, תשלחו עוד, שיהיה גם לשבוע הבא..
תודה רבה רבה!!!

אם מישהי מעונינת - בשמחה אשלח אליה למייל..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה