כללי בבקשה זה דחוף!!!!!!! חסד ענק!!!!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה! לפני מס' ימים שלחתי בקשה בקשר לרעיונות למודעה סדרתית, לא היתה תגובה... לבסוף החלטתי על משהו. (למי שלא מבינה על מה אני מדברת: אני מסיימת עכשיו לימודי עיצוב גרפי, ואני בהכנות לקראת הבחינה) העסק שלקחתי זה עיצובים בשוקולד, והכנתי בסוף מודעה סדרתית בסגנון שונה ממה שהלכתי קודם, לכן שיניתי את כל הניירת משרדית שלי. היום היה לי שיעור והמורה אמרה לי שדווקא כדאי ללכת על הסגנון הקודם, אני דווקא התחברתי יותר לסגנון החדש. ואני לא יודעת מה להחליט! לכן, אני מעלה כאן צילומי מסך של העבודות מקווה מאוד להענות מצידכן לשמוע את הרעיונות והעצות שלכן,פשוט אני מבולבלת מ-א-ו-ד-!!!
אז קודם כל זה הניירת המשרדית הראשונה, אח"כ פלייר מותאם לסגנון אבל בגלל שהוא לא היה ממש אותו סגנון שיניתי את הניירת לאחרת- משהו יותר מאולץ... (אתם רואות באיזה תסכול אני?!) אח"כ זה המודעות סדרתיות החדשות להביע יותר שוקולדיות ואח" זה הניירת החדשה. (הפלייר עבר לבסוף, לא יודעת למה אז הפלייר זה האחרון- שהיה אמור להיות השלישי מבין התמונות.)
תודה רבה רבה מראש לכל מי שתוכל לסייע לי! ותזכו למצוות!

קבצים מצורפים

• 1ניירת משרדית.jpg
    KB 63 · צפיות: 14
  • פלייר 1.jpg
    KB 80.9 · צפיות: 12
  • ניירת משרדית.jpg
    KB 56.7 · צפיות: 8
  • מודעה סדרתית0.jpg
    KB 132.1 · צפיות: 16
  • ניירת חדשה.jpg
    KB 50.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
הדוגמא הראשונה הרבה יותר יפה

• הוסף לסימניות
הניירת הראשונה שהעלית הכי יפה וטובה בעיני. השאר זה כבר פאסה..
הסדרה של שלישיית המודעות/כרזות או מה שזה, צריכה עוד עבודה וליטוש,ובעיקר טיפוגרפיה טובה! ותכווני אותה לפי הניירת של הדוגמא הראשונה שהעלית..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!! ומה לגבי הפלייר הוא שייך?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!! ומה לגבי הפלייר? הוא שייך?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה