דרוש מידע בבקשה חייבת המלצה על דיאטן \תזונאי בבני ברק

• הוסף לסימניות
היי
יש לי אח שסובל תקופה ארוכה מכאבי בטן מטורפים !
בינתיים כל הבדיקות שערך לא מצאו משהו פתלוגי, אשמח מאד לכל המלצה על דיאטן\נית מוצלחים באזור בני ברק.
תודה מכל הלב מראש.

• הוסף לסימניות
אשמח אם לא יתחיל כאן דיבורים בסגנון של : המלצות על רופאים או לעבור לקמח שיבולת שיפון , הוספת סוכר ירוק , או לשתות תה צהוב. :D:Dאלא יותר בקטע של המלצות ספציפיות.

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה רפואה אלטרנטיבית.
מה יעזור לו דיאטן או תזונאי אם הוא לא יודע מה הסיבה לכאבים???
עשו לו בדיקת גסטרוסקופיה?
אולי קולונוסקופיה?
מעניין אם בדקו הכל.
צליאק, הליקובקטר, אבנים, כיב בקיבה, רגישות ללקטוז.
היה אצל מומחה גסטרו?

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה רפואה אלטרנטיבית.
מה יעזור לו דיאטן או תזונאי אם הוא לא יודע מה הסיבה לכאבים???
עשו לו בדיקת גסטרוסקופיה?
אולי קולונוסקופיה?
מעניין אם בדקו הכל.
צליאק, הליקובקטר, אבנים, כיב בקיבה, רגישות ללקטוז.
היה אצל מומחה גסטרו?
בהחלט היה אצל גסטרו פרטי וערכו לו את כלל הבדיקות.
אם יש לך המלצה לרפואה אלטרנטיבית על מישהו ספיפי מאד אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
בן כמה הילד?
ידוע לי שעד אזור גיל 12-13 כאבי בטן הרבה פעמים מצביעים על קטע רגשי ששחרור פחדים או דברים בסגנון אמור לעזור

• הוסף לסימניות
בן כמה הילד?
ידוע לי שעד אזור גיל 12-13 כאבי בטן הרבה פעמים מצביעים על קטע רגשי ששחרור פחדים או דברים בסגנון אמור לעזור
היי סליחה שלא הגבתי לא שמתי לב.
אני מדברת על גבר בן 24 {נשוי עם ילדה}

• הוסף לסימניות
מסכן הוא ממש ממש סובל !!!!
אשמח לדעת האם מצאתם פתרון
אני (32) גם סובל כארבעה חודשים מכאבי בטן שבאים והולכים
גם עוצמת הכאב לא אחידה, לפעמים נסבלת, לפעמים משתקת לכמה שעות
עשיתי אנדוסקופיה וקולונוסקופיה וגם סי.טי בטן ולא מצאו כלום ב"ה
אבל ממש סובל מזה כמעט כל יום ומפסיד המון עבודה ואירועים
תודה

• הוסף לסימניות
ממש לא מצאתי כל פתרון. אני עדיין ממתינה אולי תבוא הישועה דרך גולשי פרוג המדהימים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה