בבקשה טלפון של החברה

• הוסף לסימניות
אני זקוקה בדחיפות לטלפון או קצת פרטים על החברה של השקיות נילון האלו( תמונה מצורפת) על האריזה לא מופיע שום פרט...
תודה מראש לכל מי שיעזור!

קבצים מצורפים

• 001.jpg
    KB 496.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תשאלי בחנות איפה שקנית מי הסוכן ומשם תקבלי מידע

• הוסף לסימניות
לא ממש זכור לנו איפה קנינו
אולי בכל זאת יש למישהו אתהמספר

• הוסף לסימניות
לפי הידוע לי החברות שמייצרות את הניילונים שאין עליהם פרטים הן חברות של ערבים.

• הוסף לסימניות
איך יכול להיות? מפעל שומר שבת!(אה, אולי שבת של יום שישי :D)!!
בכל מקרה- כשהצבא יכנס לעזה בפעם הבאה תשלחי להם את התלונה :)

• הוסף לסימניות
לפי הפונטים אפשר להבין מי אמור לעמוד מאחורי חברה כזאת...
זרקו טקסט בפונט..... ושלחו לדפוס

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה שייך לפלאס תנסי לברר בכולל סטור עכשיו לא היה להם את האריזה הזו
אבל קניתי מהם לפני פסח כאלה ויתכן שהחברה שינתה את העיצוב
החברה שקניתי עכשיו שם קוראים לה "איכותית" אריזה עם בצבע לבן ירוק ושלשה פלפלים
טלפון של שרות לקוחות
03-5117888
(גם על האריזה שלך וגם על שלי מדובר בחברה שומרת שבת אז לא נראה לי שמדובר בערבים.....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;981571:
איך יכול להיות? מפעל שומר שבת!
באותה מידה הם יכולים לכתוב: שקיות מתכלות, מחזיקות מעמד לנצח, שימוש תכוף בשקיות אלו יעלה את הביטחון העצמי של המשתמשים, מחומרים טבעיים בלבד :D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;981723:
(גם על האריזה שלך וגם על שלי מדובר בחברה שומרת שבת אז לא נראה לי שמדובר בערבים.....)
אני לא מדברת מהאוויר, וגם על האריזה שבעקבותיה הגענו לתובנה זו הייתה הצהרה שהמפעל שומר שבת.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמדובר במוצר של ר. שמאי - בית שמש טל. 02-6429452

• הוסף לסימניות
אני אנסה למספר הזה ואם יהיו התפתחיות מענינות אאדכן אתכם ...
תודה בכל אפן!

• הוסף לסימניות
טוב זה לא ר. שמאי הוא טוען שעל השקיות שלו יש שם וטלפון וזה בלי שום פרטים
בבקשה מי שיודע שיעדכן אותי , זה ממש חשוב לי!
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה