בבקשה להתפלל-דחוף!

• הוסף לסימניות
חברה שלי ילדה בחודש שישי,ואני לא צריכה לספר לכם מה המצב של התינוק...
בבקשה מיכם-כל אחד שיגיד לפחות פרק תהילים אחד לרפואת הרך הנולד בן אלישבע.
תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;590842:
חברה שלי ילדה בחודש שישי,ואני לא צריכה לספר לכם מה המצב של התינוק...
בבקשה מיכם-כל אחד שיגיד לפחות פרק תהילים אחד לרפואת הרך הנולד בן אלישבע.
תזכו למצוות!!!

שיהיה לו רפואה שלימה במהרה!

• הוסף לסימניות
א-י כולל

• הוסף לסימניות
י"א - ט"ו
האם האמא מרגישה טוב?
ישועת ה' כהרף עין. (משה רבינו גם נולד בחודש השישי. כלומר, לפי רש"י הוא נולד לשישה חדשים ויום).

• הוסף לסימניות
בעזרת ה'.

מ"ו - נ' (כולל).

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם..
אבל לצערי (לצער כולנו)הוא השיב נשמתו לבוראו!!בשורות טובות!!אמן!!

• הוסף לסימניות
לפחות מובטח לו מקום גבוה יותר ממה שהיה לו קודם. (כידוע, כל נשמה שירדה לעולם הזה ושהתה בו אפילו זמן מועט זוכה למקום גבוה יותר ממה שהיתה בו לפני רדתה לעולם.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;591087:
לפחות מובטח לו מקום גבוה יותר ממה שהיה לו קודם. (כידוע, כל נשמה שירדה לעולם הזה ושהתה בו אפילו זמן מועט זוכה למקום גבוה יותר ממה שהיתה בו לפני רדתה לעולם.)

לא ידעתי מעניין ..
בכל אופן שלא נדע צער ותמיד רק בשורות טובות לכולם

• הוסף לסימניות
מצער מאוד.
יתן ה' כח לכל המשפחה ובמיוחד לאמא, להצדיק את הדין באהבה, ולצאת מחוזקים.
"בִּלַּע הַמָּוֶת לָנֶצַח וּמָחָה ה' דִּמְעָה מֵעַל כָּל פָּנִים".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה