בבקשה מהטכנאים המוכשרים שכאן....

• הוסף לסימניות
פירמטתי מחשב שהיה נורא איטי - ל-Windows 7
הכל עבר בשלום - רק אני לא מצליח להתחבר לרשת - יש אייקון כאילו לא מחובר האינטרנט - ולמעשה הכבל מחובר

קרה לי את זה במחשבים מסוימים שלאחר פירמוט צריך להתקין דרייבר רשת - למעשה הורדתי (ממחשב אחר) כל מיני דרייברים של WLAN ו ENTERNET -

הלכתי גם לפי מה שכתוב על הלוח אם - אבל שום דבר לא עוזר לי ובתכלס' אני לא מצליח להתחבר לרשת - ניסיתי גם בפתרון הבעיות - ועידכון מנהל התקן

אשמח אם מישהו יכול לעזור לי

ממש תודה רבה

• הוסף לסימניות
כרטיס חיצוני לא התקנתי - אבל הכרטיס המובנה בלוח אם לא מצליח להתחבר לרשת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש תודה רבה - אני אבדוק את זה הערב

• הוסף לסימניות
ערכתי את הקישור

• הוסף לסימניות
להתחבר לנייח ואז לעדכן עם תוכנה לעידכון דרייברים - העלתי פעם קישורים בפורות - תחפש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;n4902138:
להתחבר לנייח ואז לעדכן עם תוכנה לעידכון דרייברים - העלתי פעם קישורים בפורות - תחפש

זה יותר ארןך ומסורבל,

התוכנה שהבאתי זה OFFLINE לרוב ככל כרטיסי הרשת הקימיים בשוק

• הוסף לסימניות
יש לי את אותו בעיה במחשב נייד ישן שפרמתתי לWIN 7 אך דרך הכבל רשת או מתחבר WI FI לא! כנראה צריך עידכון דריוורים אך לא מצאתי תוכנה טובה!
אנא עזרה בבקשה..

• הוסף לסימניות
תורידו מה ששלחתי

• הוסף לסימניות
באתי להתקין וממש מוזר האחרי שאני לוחץ OK קופצת לי שגיאה הנה צילום מסך

אשמח לפתרון

תודה מראש

• הוסף לסימניות
בבקשה מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
----

• הוסף לסימניות
תודה אני אבדוק הערב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה