עזרה בבקשה!!!! מה עוזר לצרבת כשאין כדור ולא חלב

• הוסף לסימניות
מפטנט רשום
לבלוע שעועית (לבנה) לא מבושלת
כמו כדור
כתבו שם שזה עוזר מעולה
לקחתי. לא עזר.
מתוך כל הפטנטים אני הגעתי למסקנה שיש כאלה שלוקחים ומרגיעים לקצת זמן יש כאלה שמרגיעים להרבה זמן ויש כאלה שמרגיעים אבל אחרי זה זה חוזר בענק.
למשל -
חלב - קטסטרופה אצלי, מרגיע במיידי אבל אחרי עשר דקות חוזר בעוצמה הרבה יותר כבוהה.
שקדים - עוזר לי, מרגיע לאיזה שעה (פלוס מינוס) (עושה לי אומנם בחילות משום מה אבל אני שותה קולה וגם זה עובר)
טאמפס - לא משפיע עלי בכלל
רני - דומה לחלב אבל ההשפעה המרגיעה של זה יותר ארוכה, מצד שני גם לי לצרבות יומיים אז אני חושבת שהוא ממכר קצת.
מלפפון - לפעמים מרגיע לפעמים לא אבל לא מגביר.
סודה - שתיתי פעם אחת ולא זוכרת מה זה עשה, לא מסוגלת לשתות עוד - לא אוהבת.

בכל מקרה קיבה ריקה עלולה לגרום לצרבות, כשאני על קיבה ריקה גם עם מתחילה צרבת קטנה אני אוכלת דברים יבדים וכבדים (כביכול להוריד את זה) וזה עוזר לי.
יש מוצרים שמועדים לצרבות.

זהו עד פה נסיוני בעניין...

• הוסף לסימניות
פשוט וקל - לבלוע כדור סידן.
(לגבי שימוש קבוע - להתייעץ עם רופא קודם)
ומי שסובל באופן קבוע (או בתקופות מסוימות, כמו נשים בהריון) - אומפרדקס פעם ביום. הצרבת לא בריאה בכלל ועלולה לגרום נזקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה