בקשה בבקשה מישהו יכול להוריד ולעלות כקובץ מצורף

• הוסף לסימניות
נשמח אם תעלו כקובץ מצורף(y)

תודה, ובשורות טובות.

• הוסף לסימניות
מצאתם אולי את השיר החדש של עמי מימון ואודי דמארי של חרבות ברזל-עם הנצח??

• הוסף לסימניות
השיר עוד לא יצא רשמית...
הוא הושמע היום בתוכנית של עמי מימון בהשמעת בכורה.
הם עובדים על קליפ ואז יעלה ליוטיוב.

• הוסף לסימניות
השיר עוד לא יצא רשמית...
הוא הושמע היום בתוכנית של עמי מימון בהשמעת בכורה.
הם עובדים על קליפ ואז יעלה ליוטיוב.
זה כבר יצא אפשר לשלוח ווצאפ למס' 0524123123 ורשום עם הנצח וישלחו לכם את זה בווצאפ בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
בע''ה ב''ה גם לי חסום הסרטון ביוטיוב לכן שלחו לי בקובץ אם פי 4 ושלחתי אותו כך אין לי דרך לעזור תנסה דרך הווצאפ שנתתי למעלה 0524123123 אבל השמע עובד.

• הוסף לסימניות
בע''ה ב''ה גם לי חסום הסרטון ביוטיוב לכן שלחו לי בקובץ אם פי 4 ושלחתי אותו כך אין לי דרך לעזור תנסה דרך הווצאפ שנתתי למעלה 0524123123 אבל השמע עובד.
צלצול עם הנצח.

קבצים מצורפים

• צלצול עם הנצח.mp3
    1.4 MB
  • הוסף לסימניות
אפשר אולי להעלות כקובץ אם פי 4 ואז זה לא יחסם בנטפרי
נ. ב. כי אין לנו ווצאפ

• הוסף לסימניות

מי יכול לעלות כקובץ?
תודה(y)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• שמוליק סוכות - עברתי בחושך.zip
    6.7 MB · צפיות: 222

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מישהו יכול להוריד לי את השיר הזה ולהעלות אותו לפה כקובץ שמע?
תודה מראש!
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה