בבקשה מכל מי שיודע! חוו"ד על חבצלת הבלין

• הוסף לסימניות
מחיפוש באתר ראיתי המלצות, אך איני יודעת מה רמת האמינות...
בבקשה ממי שיש לו חוו"ד עליה נא כתבו עם גילוי נאות, ומה ששלילי- באישי.
אל תתעצלו אני צריכה את כל השיקולים. ואין שום דרך לברר על מעצבת פנים- כולן מוצפות תשבחות ברשת!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שמעתי ממישהו שהיא עיצבה לו מטבח והיו מרוצים מאד.

• הוסף לסימניות
עיצבה אצלינו ואצל עוד שלושה מהמשפחה. במשפחה אחת - יחידות דיור, במשפחה אחרת - פיצול דירה, ואצלנו "סתם" חדר ילדים ומחסן כולל הריהוט. כולנו מרוצים מאוד.

• הוסף לסימניות
מכיר חבר שלקח אותה והיה מאוד מרוצה
אישית? יש לי מישהי ממש מדהימה

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם ולמגיבים באישי.
הספיק לי להתרשמות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני ממליצה בחום על יהודית עהרנפלד 050-4166951

• הוסף לסימניות
@מנגנת
סורי על הקפצת האשכול...
אשמח מאד לחוות דעת על הבלין,
יש מצב שאשים כתובת מייל ותכתבי לי?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הי מחפשת דחוףף גם חוות דעת על חבצלת הבלין ,אם אפשר באישי
האם היא נוחה נעימה..? חוץ מהמקצועיות, מה הסגנון?
אשמח לתגובות במיל 7604476 שטרודל גימל....
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה