נכתב ע"י מחשבת;1039258:מחפשת איפה ניתן להזמין סלסלאות לכביסה שבאות עם מתקן
חברה שקוראת לעצמה כביסל
תודה רבה
נכתב ע"י רותי ה;1039420:לפני שאת מזמינה..
בעבר מאד התרשמתי מהמוצר אבל ששמעתי את המחיר התרשמתי יותר..
עד ששמעתי רעיון דומה ברבע מחיר.
בחנויות של פלסטיק בסגנון "כל בו פלסטיק" קניתי סלסלאות שמתאימות לירקות / צעצועים
מתלבשות אחת על השנייה, מאווררות, מקדימה יש פתח להכניס את הדברים ניתן לשלב גלגלים.
בקיצור פתרון מקסים לכביסה!! כל סלסלה עולה כ30 ש"ח מתקן של 5 קומות יצא לי 150 ש"ח
אם תרצי אצלם לך.
אשמח לראות תמונה.נכתב ע"י רותי ה;1039420:לפני שאת מזמינה..
מתלבשות אחת על השנייה, מאווררות, מקדימה יש פתח להכניס את הדברים ניתן לשלב גלגלים.
בקיצור פתרון מקסים לכביסה!! כל סלסלה עולה כ30 ש"ח מתקן של 5 קומות יצא לי 150 ש"ח
אם תרצי אצלם לך.
נכתב ע"י רותי ה;1039420:לפני שאת מזמינה..
אם תרצי אצלם לך.
נכתב ע"י GRN;1041258:נראה מעולה! תודה על המאמץ לצלם ולהעלות!
באיזה חנות קונים את הסלסלאות האלו? אף פעם לא ראיתי כאלה.
משהו אחד נראה לי מציק, איך את מוציאה את הכביסה כדי להכניס למכונה? את מרוקנת את הסל?
אופס, שלחתי תודה במקום להגיב עם ציטוטנכתב ע"י grafix;1041276:הכביסל הוא מוצר מדהים! הציל את חיי, ואת חיי כל בני הבית!
כן, שמתי לב לסימונים ונהנתינכתב ע"י רותי ה;1041323:אני קניתי בבני ברק ב"הום פלייס" אני מאמינה שזה מוצר שנמכר בחנויות פלסטיקים רבות.
מה הבעיה להוציא את הכביסה? - כמו שנכנס כך יוצא. (יש לציין שאני מתיישבת על שרפרף ליתר נוחות במקום להתכופף למכונה / לקערה)
שימי לב לסימונים שהוספתי כדי להרגיל את הילדים למיין בעצמם.
וכן אני משתמשת בקערה העליונה לקחת את הכביסה לחבל.
בעקרון למלוכלכת. (זה היה נראה לך נקי...?נכתב ע"י רותי12;1041905:הפתרון הנ"ל הוא לכביסה מלוכלכת או נקיה אחרי כביסה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים