בבקשה מספר טלפון של כביסל

• הוסף לסימניות
הרוחב נראה לי משהו כמו 50-60 ס"מ
עולה 30 ש"ח בממוצע כל סלסלה.
(אם את שואלת כמה אני שילמתי 20 ש"ח! במבצעים של חנוכה 30% על כל החנות..:p)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1041896:
אופס, שלחתי תודה במקום להגיב עם ציטוט
רציתי פשוט להבין למה הוא 'הציל אותך' בכזאת התלהבות? הכביסל מכבס עבורך את הבגדים ושם אותם מקופלים בארון?
כבר חזיתי במו עיני בכביסל עמוס וגדוש (משהו מאיים כזה בגובה אולי 2 מטר). העיקר שיהיו 3-4 אמצעי חלוקה שברגע שהם מתמלאים עקרת הבית יודעת שהם ממלאים מכונה, כך שהיא מיד מפעילה אותה.

וכמו שכתוב לפני: המחיר של הכביסה נשמע לי גבוה מידי משום מה.....

רותי ה- מה רוחב הסלסלאות האלה? וכמה עולה סלסלה בודדת?
לא! ממש ממש לא!
הכביסל לא מכבס עבורי...
אבל קודם כל, זה שהכביסה מאורגנת ולא מונחת בסל שעולה על גדותיו, כבר חצי צרה (אפילו אם הכביסה לא מכובסת)
ולגבי המחיר - זה אכן מאוד יקר ואני לא יודעת אם הייתי קונה אותו אם הייתי שומעת לפני כן על הפתרונות החילופיים (איקאה, הום פלייס, וכו')
אבל אחרי שיש לי אותו ואני מאוד מרוצה, הרגשתי צורך להגיב כאן באשכול - מאחר ופותחת האשכול דיברה על הכביסל, ושום תגובה לא הגיעה ביחס למוצר הספציפי הזה...
ואגב, המוצר מאוד מאוד איכותי - סלסלות אלומיניום ענקיות נשלפות שאפשר להכניס בהם מכונות שלמות (של 7 ק"ג), מסילות טלסקופיות, חומר שלא מחליד, וכו' וכו' (תשאלי את המשווקים)
ושוב, אני לא יודעת אם מצדיק את המחיר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar123;1040528:
יש גם באיקאה את הרעיון הזה
יצא לי 6 מגירות עם הבסיס
באזור ה- 250 לא זוכרת
מומלץ מאוד!!!
גם אני קניתי באיקאה ואני מרוצה מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשת חבר;1041914:
תודה לטורחות.
אשמח אם משהי תוכל להעלות תמונה של המוצר מאיקאה.
סליחה אם נתפס לכם הצואר
אני לא יודעת איך לסובב

קבצים מצורפים

• P6300630.JPG
    3 MB · צפיות: 69

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה