כללי בבקשה!! עזרה בשימוש ב SXC

• הוסף לסימניות
מי שיכול בבקשה לשלוח לי את הקישור איך משתמשית, אני חייבת לו טובה ענקית!!
עשיתי חיפוש ולא מצאתי!!!!

• הוסף לסימניות
אם את לא רוצה לעבור תהליך הרשמה, תשתמשי בשם koka וסיסמא koka .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגרינה;349471:
אם את לא רוצה לעבור תהליך הרשמה, תשתמשי בשם koka וסיסמא koka .
הוא לא נותן לי להשתמש עם הקוד הזה כיון שיש כבר משתמשים רבים בשם הזה, ככה זה כתב לי לפי הבנתי בכל אופן עברתי את תהליך ההרשמה עם הקוד שלי, אבל איך מורידים תמונה??
בבקשה מישהו יכול להנחות אותי, אני רואה מולי שלל תמונות יפות ואין לי גישה אליהן!!
תודה:confused::confused:

• הוסף לסימניות
אחרי שאת בוחרת את התמונה הרצויה ולוחצת עליה, נפתח לך חלון חדש עם התמונה הגדולה.
אני פשוט גוררת אותה לפוטושופ וממשיכה הלאה משם. (אני מניחה שאפשר ללחוץ על מקש ימני ופשוט לשמור אותה כרגיל) בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shira;349483:
אחרי שאת בוחרת את התמונה הרצויה ולוחצת עליה, נפתח לך חלון חדש עם התמונה הגדולה.
אני פשוט גוררת אותה לפוטושופ וממשיכה הלאה משם. (אני מניחה שאפשר ללחוץ על מקש ימני ופשוט לשמור אותה כרגיל) בהצלחה!
שירה תודה
עשיתי מה שאמרת לי - לחצתי על התמונה וברגע שאני גוררת אותה הוא מעלה לי למלא שם וסיסמה וכשאני ממלאת הוא לא נותן לי לשמור - אולי זה בתשלום??
אולי מההתחלה, איך אני מגיעה לתמונה שאני רוצה, האם יש גם תמונות וקטוריות??

• הוסף לסימניות
בס"ד

השורה הראשונה והנפרדת של התמונות הם בתשלום!

• הוסף לסימניות
אנא עיזרו לי!!

?איך בכלל אני מתחילה אני צריכה קודם לתת שם וסיסמה
אני רואה כמה שורות של תמונות אוקיי, הבנתי שהשורה הראשונה בתשלום אבל גם שניגשתי לשאר התמונות לא הבנתי איך מורידים
אנא!! מהבוקר אני מנסה להתמודד עם האתר הזה בעזרת האנגלית הבסיסית שלי, אני :(מוכנה גם לשלם תמורת הסבר מפורט
תודה

• הוסף לסימניות
דבר ראשון נרשמים. נרשמת?
אחרי שנרשמים בשורה למעלה, איפה שכתוב SIGN IN ממלאים שם משתמש וסיסמא.
ואז את בפנים ויכולה לשמור תמונות. (חוץ מהשורה העליונה שהיא בתשלום)
כמו שכתבתי - את בוחרת את התמונה שאת רוצה, לוחצת עליה, היא נפתחת בחלון חדש ואז את שוב לוחצת עליה והיא נפתחת בחלון נפרד. מקש ימני - שומרת.

• הוסף לסימניות
לי התוכנה לא עובדת בדפדפן אקספלורר רק בדפדפן פייר פורקס. יכול להיות שזאת הסיבה.
בכל אופן צרפתי צילום מסך עם הוראות.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• צילום מסך.jpg
    KB 653.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכנסתי, מילאתי טופס הרשמה כולל שם, סיסמה, כתובת מייל ואפילו שלחו לי במייל אישור
אבל כשאני פותחת את התוכנה ונרשמת בשורה של SIGN IN
זה פותח חלון ורושם לי This account has not been activated yet!
מה לעשות???:eek:

• הוסף לסימניות
את צריכה להכנס למייל ודרך הקישור שם להכנס לאתר ולהרשם בSIGN UP

תנסי את הדרך הזו.

• הוסף לסימניות
בתהליך הרישום את מוסרת מייל שלך, נכון? תכנסי אליו ויש לך לינק להכנס לאתר. תכנסי משם ותקבלי הודעה שתהליך הרישום הושלם ואז תתחברי עם שם משתמש וסיסמה

• הוסף לסימניות
אין לי מילים, פשוט שלחתי את המייל ששלחו לי לטיוטות ולא חשבתי שהוא משמעותי לתהליך ההרשמה
לא יאמן אך הצלחתי סוף סוף להשתמש בתוכנה לאחר יום נסיון מפרך ותודות לכל העוזרים/ות המקסימים/ות
תודה
נ.ב. אם מישהי מנותבת צריכה תמונה אשתדל מאוד לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה