אם כבר נהיה בן שנה הייתי לוקחת 12-18
ללא אחריות כמובן
אלא א''כ הוא ממש רזה ולא גבוה לכי על מידה פחות.
דעות סותרותלדעתי 9-12 המידות שם גדולות זה ממש בד"כ לפי הגובה
גם הילד שלי גדול יחסית לגילו ומנסיון לוקחת לפי הגובה בטבלה אפילו שזה מלחיץ לקחת כביכול מידה קטנהדעות סותרות
----
מה לעשות??
הוא גבוה..
מדדתי (וזה באמת היה מעצבן)תמדדי אותו
יודעת שזה מאוד מעצבן....
גם סרבלים?גם הילד שלי גבוה ומנסיון לוקחת לפי הגובה בטבלה אפילו שזה מלחיץ לקחת כביכול מידה קטנה
בארץ 12-18מה את קונה לו בארץ?
אני במידות שלהם לוקחת מידה תואמת גיל והילדים שלי יחסית גבוהים, רזים.
באמת?מה את קונה לו בארץ?
אני במידות שלהם לוקחת מידה תואמת גיל והילדים שלי יחסית גבוהים, רזים.
לא התנסיתי בסרבל האמת..גם סרבלים?
סרבל לא אמור להיות גדול יותר מחולצה?
נכון, גם אצלי זה כך (במיוחד מכנסיים)מצטרפת לדעה של מידה פחות
מנסיון שליאני רוצה להזמין לבן שלי (בן שנה) סרבל.
ומתלטבת לגבי המידה - הגובה שלו (בערך) 75 סמ
להזמין 9-12 (74-80 סמ)
או 12-18 (80-86 סמ)
??????
יכול להיות, לא שמתי לב...מנסיון שלי
הם גדולים בד"כ בגופיות וכו
בגדים מידות רגילות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //