בבקשה עזרה.. משלוח מנות לגננת משלימה

• הוסף לסימניות
מה נותנים לגננת משלימה של פעמיים בשבוע?
אני לא רוצה ולא יכולה להביא לה משהו גדול כמו לגננת הראשית.
אשמח לשמוע רעיון יפה ולא יקר - למשהו שאפשר לקנות על הבוקר...
תודה!

• הוסף לסימניות
יש איזה ספר חדש שהיא בטח תשמח לקבל
אותי הוציא משם :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1223190:

זה לגננת הראשית... :)

• הוסף לסימניות
מי המחברת?

נכתב ע"י efrat1;1223190:

קניתי לה את הספר סודות קטנים. להתחרט? אשה לדעתי מעל גיל 50 מה יותר מתאים לה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שש;1223203:
קניתי לה את הספר סודות קטנים. להתחרט? אשה לדעתי מעל גיל 50 מה יותר מתאים לה?

סודות קטנים - ספר מדהים ומתאים מאד!!! אל תתחרטי לרגע!
'אותי הוציא משם' זה ספר קומיקס שהוצאתי עכשיו, זה לילדים של הגננת..
שניהם יפים וטובים ולא קשורים אחד לשני כלל ועיקר.

• הוסף לסימניות
מישהו?.. מה מביאים?

• הוסף לסימניות
משחק חמוד לילדים שלה
כלי עם מגבות וכד'
ספר בישול

ונשמע לי שמאוד כדאי להיות הגננת של הבנות שלך רק תגלי לי איפה את גרה :D
יעל

• הוסף לסימניות
אם את צריכה לקנות על הבוקר, אז אין לך מבחר גדול, פשוט, תבחרי מתוך המצוי.
בכל אופן, אם יש לה ילדים, אז כל משחק יכול להיות נחמד, אני קניתי לאחת את המשחק של הגומיות (צמידים), ולאחרת קניתי בובות תאטרון, ולאחת שאין לה ילדים קניתי תיק איפור קטן +קרם ידיים חמוד.
ואגב, מה הבעיה להביא לה אותי הוציא משם? אני מניחה שזה הכי זול לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה