מידע שימושי בבקשה עמ"י הרחמנים!!!

• הוסף לסימניות
זה זמן סגולי וגדול מאוד עכשיו!!!! חודש אלול, חודש הרחמים והסליחות. המלך בשדה והוא מקבל כל תפילה.... אשמח אם תקדישו מזמנכם היקר (כן, אני יודעת שהוא יקר!, ולכן- אני אעריך עוד יותר) לאמירת תהילים
לרפואת חנה פייגא בת הניה יענטא נחמה.
היא בטיפול נמרץ כבר כמה שבועות והיא, זקוקה לתפילות שלכם.... אני מצרפת פה לינק לאמירת תהילים. אם אין לכם זמן, אז אם תוכלו אפילו תוך כדי עבודה, נקיונות, בישול וכד' לבקש מה' בשפתכם ובמילים שלכם שישלח לה רפואה שלמה במהרה!!! תודה רבה ותזכו למצוות!! והעיקר- שיהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה!!! ושלא נדע עוד צער לא בפרט ולא בכלל ושהמשיח כבר יבוא!!! אמן כן יהי רצון........

• הוסף לסימניות
חוץ מזה, אני גם מארגנת 40 נשים ובנות שישמעו קו צניעות במשך 40 יום לרפואתה... כל יום שומעים סיפור קצרצר ואז הלכה אחת (כל יום זה בערך 2-3 דק' של האזנה ונחת להקב"ה...) אשמח מאוד אם תוכלו להצטרף... זה יוצא עד בערך שבוע אחרי סוכות (תלוי מתי אני סוגרת הרשמה...) תזכו למצוות עמ"י!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אמרנו והשם יעזור לו
שישלח רפואה שלימה במהרה וימינו אמן........

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה בקרוב!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בבקשה!! האם יש עוד שיכולים לעשות חסד ולהגיד פרק או שניים לרפואתה??? היא אמא לילדים!! הם מחכים לה בבית!! אנא!! בתפילות שלכם היא תוכל לחזור אליהם מהר יותר ואולי והלוואי (כי ה' הוא גדול וישועת ה' כהרף עין) היא עוד תחגוג איתם את החג בריאה ושלמה ולא בביה"ח...

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה בקרוב.
התפללתי. אזכיר אותה גם בשה"ש בעז"ה.

• הוסף לסימניות
אני באמת מתרגשת לראות פה איך אנשים נרתמים למשימה!! אשירכם ואשרי חלקכם!!

• הוסף לסימניות
מתפללת עליה ללא הפסקה
מרגישה את אותו כאב של הילדים ומבינה הכי בעולם
צירפתי אותה לרשימת השמות
ומתפללת עליה בכל יום
בעזרת ה' היא עוד תחזור הביתה בריאה ושלימה
והקב''ה יכול לשנות הכל בעוד 3 ימים...

• הוסף לסימניות
כמו כן, אם מישהו רוצה לקבל על עצמו להכניס שבת רבע שעה לפני הזמן או שיר השירים- אם אפשר להשאיר לי פה או בהודעה פרטית!! תזכו למצוות כולכם ושהזכויות האלו יבואו ויסנגרו עלכם ביום הדין....

• הוסף לסימניות
מתפללת עליה ללא הפסקה
מרגישה את אותו כאב של הילדים ומבינה הכי בעולם
צירפתי אותה לרשימת השמות
ומתפללת עליה בכל יום
בעזרת ה' היא עוד תחזור הביתה בריאה ושלימה
והקב''ה יכול לשנות הכל בעוד 3 ימים...
וואו!!!! תודה רבה!! כמה מרגש לשמוע!! אשריך!! תודה תודה תודה!!

• הוסף לסימניות
כמו כן, אם מישהו רוצה לקבל על עצמו להכניס שבת רבע שעה לפני הזמן או שיר השירים- אם אפשר להשאיר לי פה או בהודעה פרטית!! תזכו למצוות כולכם ושהזכויות האלו יבואו ויסנגרו עלכם ביום הדין....
יוזמה פשוט מבורכת אשריהם ישראל

• הוסף לסימניות
אפשר חיזוק בענייני ברכות
על כל דבר שמברכים , מברכים בכוונה ומשהוא עונה אמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה