עזרה בבקשה רעיון למתנה סימלית עם רעיון לחברה עם רעיון

• הוסף לסימניות
נשמח לעזור, אך אין שום פרט שנותן כיון.
איזה סוג של רעיון? מה זה 'חברה עם רעיון'? איזה מחיר? איזה גיל? לאיזה ארוע?
משהו, כיוון...

• הוסף לסימניות
הכי קלאסי: להכין לוח ספירת הגומר מושקע, עם הפתעות לכל יום וכדומה...
ניתן לקנות קופסא יפה של טישו עם חבילה בפנים... ולכתוב 'בריינדא נועה חברתי הכלה, שתמיד תתרגשי ותתחברי לתפילה, ובמהרה הדמעות ירטיבו החבילה, בדמעות של שמחה רינה וגילה'...

• הוסף לסימניות
הכי קלאסי: להכין לוח ספירת הגומר מושקע, עם הפתעות לכל יום וכדומה...
ניתן לקנות קופסא יפה של טישו עם חבילה בפנים... ולכתוב 'בריינדא נועה חברתי הכלה, שתמיד תתרגשי ותתחברי לתפילה, ובמהרה הדמעות ירטיבו החבילה, בדמעות של שמחה רינה וגילה'...
לוח עשינו...
יש לך רעיון למשפט על כוסות קפה..?

• הוסף לסימניות
שיעלה הזיווג יפה, שלעולם לא תראו רופא, מומלץ להגיש עם מאפה...

• הוסף לסימניות
לכתוב על הכוס? או במכתב בצמוד לזה?
מרגש או מצחיק?
ארוך או קצר?
בתשלום או בחינם :)...

• הוסף לסימניות
יש מלא משפטים ידועים על קפה:
החיים הם כמו קפה – אם זה לא שחור ולא בוץ, זה נס
לפעמים זה בסדר שהדבר היחיד שעשית היום זה לשתות קפה
אתה לא יכול לעשות את כולם מאושרים, אתה לא כוס קפה
מאחורי כל אישה מצליחה עומדת כמות משמעותית של קפה
קפאין וסוכר, שתי קבוצות המזון הבסיסיות
קפה קודם. תוכניות מאוחר יותר
האם אתה יודע כמה אתה חסר אונים אם יש לך כוס קפה מלאה בידך ואתה מתחיל להתעטש?
מה הכי מתאים לכוס קפה? עוד כוס.

מצאתי אשכול בנושא, אולי יעזור

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני הבאתי ל25 יום לחתונה
זוג ספלי קפה ורשמתי
עוד כפ הא יום יקרא הנס

• הוסף לסימניות
סוג של וורט,
בן אדם קם בבוקר,
שותה קפה חם עם חלב קר,
סוכר מתוק עם קפה מר,
חלב לבן- והקפה שחור,
הוא אומר:
ריבוש"ע, אני לא יודע איך היום שלי יהיה:
חם או קר,
מר או מתוק
אבל אני בטוח- שהכל ניהיה בדברו

• הוסף לסימניות
יש משו מגניב שעושים לכלה
אני עשיתי פעם ויצא מהמם
עושים המון משפטים של כל מיני פשלות שיכולות לקרות ושמים פתרונות- מדביקים ליד המשפט
לדג אם הבגד יקרע (סיכת ביטחון)
ואם פתאום נרגיש רע (כדור אקמול)
ואז הסוף זה - ובכל מקרה אני פה בשבילך בשביל כל דבר
אני פשוט כתבתי מלא דברים שיכולים לקרות ויש לי מה לשים בשבילם ליד ואז חפשתי איזה 2 יכולים להיות חרוזים
הדפסתי את זה בדף A1 לבן זה עלה 10 ש"ח והדבקתי מלא משולשים בכל מיני צבעים לעשות צבע
יצא מהמם הכלה התלהבההה זה באמת היה מושלם
חבל שאין לי תמונה:confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה