עזרה בבקשה רעיון למתנת יומולדת...

• הוסף לסימניות
שלום:)
אשמח שתעלו רעיונות למתנת יומולדת מעניינת לחברה טובה שהתחתנה לפני כחודשיים..
תודה רבה!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לי יותר נראה שבזה

אבל כל אחד כמו שמבין
אגב מאוד תלוי ברמת הקשר בין החברות
אוקיי
לכן רק שאלתי
אבל צריך לשים לב לפרט הזה
כי לפעמים נשארות חברות שבטוחות שהם צריכות להשאר ברמת קשר של לפני החתונה, ואחרי זה מתאכזבות כשמקבלות כתף קרה, או לחילופין הבעל מתאכזב....

• הוסף לסימניות
אוקיי
לכן רק שאלתי
אבל צריך לשים לב לפרט הזה
כי לפעמים נשארות חברות שבטוחות שהם צריכות להשאר ברמת קשר של לפני החתונה, ואחרי זה מתאכזבות כשמקבלות כתף קרה, או לחילופין הבעל מתאכזב....
מזל שהתחום עיסוק שלי הוא לא שלום בית
מנסיוני מי שלא מדי מתחשבן בדרך כלל פחות מפשל

• הוסף לסימניות
מזל שהתחום עיסוק שלי הוא לא שלום בית
מנסיוני מי שלא מדי מתחשבן בדרך כלל פחות מפשל
ואל תביאנו לידי ניסיון
עם כל המידות טובות והוויתור, לזוג צעיר חודשיים אחרי החתונה קצת קשה שהקשר מתערבב...
והתורה אמרה שנה ראשונה, לא אני...

• הוסף לסימניות
זיכוי לחנות איפור/חלוקים/כלי בית תמיד יבוא טוב.
ספר חדש וטוב, סט סכינים טוב ושימושי (ויקטורניקס), נגן, רמקול, משהו לפלאפון...

• הוסף לסימניות
עברתם על מליון האשכולות בנושא מתנות ליום הולדת, יש שפע רעיונות...
זה גם תלוי בסגנון משפחה, אם ישמח אותם תמונה שלהם על משהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה