כללי בבקשה תמונה של תמרים

• הוסף לסימניות
תמונה של כפות תמרים (כבר ערכתי חיפוש בפורום) כדי לשלב על עץ דקל אודה מאד לכל מי שינסה לעזור

• הוסף לסימניות
---

קבצים מצורפים

• 623904_51660247.jpg
    2 MB · צפיות: 31
  • תמר.jpg
    1.2 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
וואו אני בהלם מהמהירות, תודה רבה כבר אבדוק אםזה יכו להשתלב

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמרים שיוכלו להשתלב בצורה כזאת - כמו הקובץ המצורף

תודה רבה

קבצים מצורפים

• דקך-01.jpg
    KB 654.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
בהצלחה

קבצים מצורפים

• date_palm_fruit_date_palm.jpg
    2.7 MB · צפיות: 34
  • pygmy_date_palm_bloom.jpg
    KB 258.5 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
ממש תודה,
אם יש למישהו עוד משהו אני אשמח

• הוסף לסימניות
הורדתי פעם מפרוג
לא ידוע לי על הזכויות

קבצים מצורפים

• תמר-.jpg
    1.6 MB · צפיות: 24
  • תמר בצלחת.jpg
    1.4 MB · צפיות: 23
  • תמר (2).jpg
    3.3 MB · צפיות: 28
  • תמר jpg.jpg
    1.7 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
תודה רבה LLEEVV רק עכשיו שמתי לב להקפצה של האשכול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה