כללי בבקשה---תעזרו לי

• הוסף לסימניות
הלקוח לחוץ...

עלי להכין לו כריכה פנימית לספר של שירי חזנות ספרדיים.

אין לי רעיון מאיפה להתחיל - אני רוצה משו מחודש ולא כמו כל הספרים שיש להם רק טקסטורה חוזרת. אולי כן אפשר לשלב את הטסטורה אבל הרעיון צריך חידוש.

אולי אפשר לקבל בבקשה רעיונות לעיצוב מחודש, ומה יכול להתאים...

הבו רעיונות.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נסי לנסח את בקשתך בצורה קצת יותר ברורה

:) אולי אז נוכל אכן לעזור לך. וטיפ קטן על הדרך- השתדלי להמנע בפעם הבאה מלקוחות לחוצים. הם בדרך כלל מייאשים ולא משתלמים.

• הוסף לסימניות
אז ככה,
בכל ספר כאשר פותחים אותו יש דף שמחבר את הכריכה לשאר הדפים. הדף הזה בד"כ מעוצב בצורה כל שהיא. ואותו עלי להכין!!!
מדובר בספר של שירים מזרחיים ובספר הקודם שלו לדוגמא היתה לו שם טקסטורה של נבל שחוזר על עצמו אבל זה היה פשוט מידי וגם מעט מקושקש ומבולגן.
אני מחפשת רעיון לקו נקי וחדיש ואני לא יודעת מאיפה להתחיל - איזה רעיון לטקסטורה מענינת שחוזרת על עצמה בעיצוב חדש ועוד כל מיני... אני לא יכולה להכניס כל כלי נגינה שאני רוצה אלא רק כינור ואני כמעט מיואשת!!!

מה שאני צריכה מכם זה אולי רעיון איך להעמיד את הכלי נגינה בטקסטורה אבל בצורה מענינית וזהו....... :(

אז אולי בכל אופן הבו רעיונות... אפילו סתם מספרים שראיתם כדי שאקבל השראה!!!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם תעשי משהו בסגנון שונה מהכריכה - זה יהיה תלוש ומגוחך. תחשבי גם על זה.

• הוסף לסימניות
ללכת לחנות ספרים לדפדף שם. אני חושבת שזה יכול להיות מקור השראה טוב. יכול לפתוח קצת את הראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה